Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Βεροια - Συνάντηση των Προέδρων των Α/θμιων σωματείων που υπάγονται στο Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας.Συνεντευξη τυπου και συμμετοχη στην Πανελλαδικη απεργια της Πέμπτης, 24 Νοεμβρίου 2016.

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία του
Θέμα της συνάντησης ήταν η προετοιμασία της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ. Τέθηκαν από τους Προέδρους των σωματείων  τα αντίστοιχα  προβλήματα των χώρων εργασίας τους.
Αποφασίστηκε ομόφωνα για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης  συνέντευξη τύπου την Τρίτη
22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13.00 στον όροφο του Κινηματογράφου ΣΤΑΡ, έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα προβλήματα στην κοινωνία και να υπάρχει μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης, 24 Νοεμβρίου 2016.
Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας έγινε συνάντηση των Προέδρων των Α/θμιων  σωματείων που υπάγονται στο Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας.

Ανακοινώνεται  από το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας, ότι την Πέμπτη 24/11/2016 και ώρα 10.30π.μ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου Δήμου Βέροιας συγκέντρωση διαμαρτυρίας  και θα ακολουθήσει  πορεία στα πλαίσια της απεργιακής κινητοποίησης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου τομέα ,συνταξιούχους και ανέργους να μετέχουν στις κινητοποιήσεις προκειμένου να ακουστεί  δυνατά η φωνή μας  ενάντια στα μνημόνια και υπέρ των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων.
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ             ΓΚΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ