Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΑΠΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΧΙΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Όπως μόνο εδώ πρώτοι σας έχουμε ενημερώσει, το χρονικό διάστημα μεταξύ 29 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου, προβλέπεται ψυχρή εισβολή σε όλη την Ελλάδα.
Πολικές αέριες μάζες από την Σιβηρία, θα καταφέρουν να

κινηθούν όπως θα δείτε και στους παρακάτω χάρτες, αρκετά πιο νότια φτάνοντας ακόμα και ως την Κρήτη με θυελλώδεις βοριάδες.


Μάλιστα δεν αποκλείονται χιόνια ως και σε πεδινά ίσως και παραθαλάσσιες περιοχές βάση του τελευταίου τρεξίματος των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, ενώ μέσα στο παιχνίδια των χιονοπτώσεις όπως θα δείτε και παρακάτω, βρίσκονται τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η Αθήνα, αλλά και περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.


Μάλιστα, φαίνεται να είναι σπάνια μία τέτοια ψυχρή εισβολή γι' αυτή τη χρονική περίοδο που διανύουμε, επαληθεύοντας τα λεγόμενα μας για ψυχρό Χειμώνα από νωρίς φέτος !! Ίσως έχει και συνέχεια το φαινόμενο και μέσα στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη μιας και τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού θέλουν διαδοχικές ψυχρές εισβολές και μετά τις 3-4 Δεκεμβρίου.


Στο παρακάτω διάγραμμα βλέπετε πως θα πέσει η θερμοκρασία αλλά και πόσες είναι οι πιθανότητες για χιόνι ή βροχοπτώσεις το διάστημα 30 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου...


http://greek-weather.org/viewtopic.php?f=153&t=17982


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ