Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Χαμος και παλι σημερα με τους Πλειστηριασμους: Σοβαρά επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνας! Εβγαλαν... σηκωτούς συμβολαιογράφους και ειρηνοδίκη! Διαμαρτυρία και στη Θεσσαλονίκη.Φωτο και Βιντεο.

- “Ντου” και επεισόδια περίπου 150 ατόμων στο Ειρηνοδικείο για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς
- Εισέβαλαν στην αίθουσα και προπηλάκισαν τους συμβολαιογράφους που είχαν ειδική άδεια
- Έβρεχαν την ειρηνοδίκη με μπουκάλια με νερό

Σε εξέλιξη είναι σοβαρά επεισόδια στο Ειρηνοδικείο, όπου περίπου 150 άτομα προσπαθούν να
εμποδίσουν τη διεξαγωγή πλειστηριασμών. Ανάμεσα τους, μέλη της Λαϊκής Ενότητας, του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
 
Οι διαμαρτυρόμενοι εισέβαλαν στην αίθουσα και προπηλάκισαν τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι είχαν ειδική άδεια, ενώ είχαν εγκλωβίσει και την ειρηνοδίκη, την οποία έβρεχαν με μπουκάλια με νερό.
Για άλλη μία φορά εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές στην Λουκάρεως, όπου υπήρξαν επεισόδια
με αφορμή πλειστηριασμούς που ήταν να γίνουν. Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και άλλα μέλη κινημάτων εισέβαλαν κυριολεκτικά μέσα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου και τα όσα ακολούθησαν δεν περιγράφονται.
Κάποιοι σκαρφάλωσαν πάνω στην έδρα και αφού με μπουκάλια κατέβρεξαν την ειρηνοδίκη, την πήραν κυριολεκτικά σηκωτή, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει κάτω στο πάτωμα και να χτυπήσει.
Άλλους τα μέλη που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς τους σήκωσαν στον αέρα και τους έβγαλαν έξω από την αίθουσα, με κάποιους μάλιστα να χτυπούν τις γυναίκες.
Μάλιστα, μία γυναίκα που δέχθηκε τα χτυπήματα κάποιων αντέδρασε και με την ομπρέλα ανταπέδωσε το χτύπημα.
Δείτε το απίστευτο βίντεο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το απόγευμα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια για τους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών, από μέλη των συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών. Για ακόμη μια φορά περίπου 150 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί. Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντα τους και σήμερα.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έλειξε αργά το απόγευμα,  χωρίς να τελικά να γίνει κανένας πλειστηριασμός και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.
Πηγή: thousandnews
 ΔΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ