Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νάουσας «Η Παλιουφιρμένη» ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες των παραστάσεων του θεατρικού «ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ»

Πολιτιστικός Σύλλογος Νάουσας
"Η Παλιουφιρμένη"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξανα... «ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ»

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Παλιουφιρμένη» ανακοινώνει στους συμπολίτες μας τις νέες ημερομηνίες των παραστάσεων του θεατρικού «ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ», που επρόκειτο να παιχτεί το Νοέμβριο του 2016 και αναβλήθηκε. Θα δοθούν πέντε παραστάσεις ως εξής:

  • Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017
  • Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017
  • Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017
  • Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017
  • Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017
Για τις παραστάσεις αυτές θα εκδοθούν νέα εισιτήρια, που θα είναι και πάλι αριθμημένα. Στην επιλογή παράστασης και θέσης θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους κατέχουν εισιτήρια των παραστάσεων που αναβλήθηκαν. Από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και για τέσσερις ημέρες θα γίνεται μόνο αντικατάσταση των παλαιών εισιτηρίων με καινούργια. Τις υπόλοιπες μέρες και μέχρι το πέρας των παραστάσεων θα γίνεται και αντικατάσταση και κανονική πώληση εισιτηρίων. Για τον χώρο που θα λάβει χώρα η διαδικασία θα βγει νέα ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολυάριθμους συμπολίτες μας που έδειξαν κατανόηση στο λόγο της αναβολής και μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ