Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Συνεχίζει τις όμορφες δράσεις του το Δημοτικό Μελετητήριο του Δήμου Νάουσας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.

Συνεχίζει τις όμορφες δράσεις του το Δημοτικό Μελετητήριο του Δήμου Νάουσας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού.
Συγκεκριμένα για την Α΄ και Β΄ δημοτικού κάθε Δευτέρα 6-8 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με κεντρικό άξονα του προγράμματος το περιβάλλον. Μέσα από την ενασχόληση με δραστηριότητες τα παιδιά
ανακαλύπτουν το περιβάλλον και μαθαίνουν να το σέβονται. Καθοδηγητές της δράσης αυτής είναι η κα. Αντιγόνη Ρίζου και ο κ. Νικόλαος Κύρου.
Τα παιδιά της Γ΄ και Δ΄ δημοτικού κάθε Τετάρτη 6-8 έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με πειράματα Φυσικής και Χημείας. Με την καθοδήγηση του κ. Αστέρη Μεγακλή και της κα. Αγλαΐας Ρίζου πειραματίζονται με διάφορα υλικά και κατανόησαν πόσο χρήσιμη είναι η Φυσική και η Χημεία στην καθημερινότητά τους.
Οι μαθητές Ε΄ και Στ΄ δημοτικού κάθε Τρίτη 4:00 με 5:30 στην αίθουσα 3 του Πολυχώρου-Πολιτισμού Βέτλανς έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μαθαίνουν και να ψυχαγωγούνται με θεατρικό παιχνίδι από την θεατρολόγο κα. Κατερίνα Τόμτση και την κα. Νικολάου Αντωνία.
Τα παιδιά επιβραβεύονται για τη συμμετοχή και τη συνέπειά τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντονιστές του προγράμματος, τον κ. Αλέξη Κυριαζή για τη γραμματειακή υποστήριξη και την κα. Αναστασία Κωνσταντινίδου για την πολύτιμη βοήθειά της.
Η συμμετοχή στο Δημοτικό Μελετητήριο είναι δωρεάν και η παρακολούθηση των δράσεων είναι εβδομαδιαία. Εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 10:00-12:00 στο Δημαρχείο Νάουσας, Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής. (Τηλ:2332350371, κ. Μαρία Χατζηκυριάκου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ