Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

«ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ» είναι ο τίτλος της θεατρικής παράστασης που θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Παλιουφιρμένη» στο Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας.

«ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ» είναι ο τίτλος της θεατρικής παράστασης που θα ανεβάσει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Παλιουφιρμένη» στο Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας. Θα δοθούν πέντε παραστάσεις στις 19, 20, 23, 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 με ώρα έναρξης 20:30 και τιμή εισιτηρίου 5€. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη στο κατάστημα ψιλικών «Γεωργία»
(Δημαρχίας 22, Νάουσα) και οι θέσεις είναι αριθμημένες.

Πρόκειται για μια Ναουσαίικη κωμωδία που έγραψε και σκηνοθετεί ο Θωμάς Νόλκας και υπόσχεται γέλιο ανάλογο των προηγούμενων έργων του. Είναι το τέταρτο έργο του συγγραφέα που ανεβάζει η ομάδα, μετά την «Παλιουφιρμένη» το 2012, το «Όπως τα χρόνια τα παλιά» το 2013 και το «Προξενιό της Νάνας» το 2014. Και τα τρία έργα απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές από τα ΜΜΕ και τους θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό μας Θέατρο σε όλες τις παραστάσεις.

Ίσως ο τίτλος του έργου να οδηγεί τη σκέψη του αναγνώστη σε «άλλα» μονοπάτια. Οι εκδοχές όμως του συγγραφέα κάθε άλλο παρά πονηρές είναι, γι' αυτό και το έργο μας είναι κατάλληλο για παιδιά κάθε ηλικίας, από 5 ως 105 χρονών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ