Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ- ΦΙΑΣΚΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ. Η αντιδημοκρατική, αλαζονική, αδιαφανής και κοινωνικά ανάλγητη αιρετή διοίκηση χειρότερη όλων των εποχών.Του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη.

Του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη

Η αιρετή διοίκηση του Δήμου Βέροιας έφερε προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο τον προϋπολογισμό της για το έτος 2017. Τραγικό. Τα πρόσωπα, ουσιαστικά τα ίδια που διοικούν εδώ και επτά και μερικά
πολύ περισσότερα έτη το Δήμο, δεν διδάχθηκαν από τις αποτυχίες τους, που μετέτρεψαν το Δήμο μας σε σκιά του ένδοξου παρελθόντος του. Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όραμα και προοπτική, βυθίζονται και συμπαρασύρουν, δυστυχώς, και την κοινωνία μας σε βαθιά μιζέρια και αδιέξοδα,. Παράλληλα, επιδεικνύοντας πολιτικό τυχοδιωκτισμό και αμοραλισμό φλερτάρουν τόσο με την κυβερνητική εξουσία, αναζητώντας πανικόβλητοι μελλοντική στήριξη, όσο και διάφορα πολιτικά γιουσουφάκια και εθνομηδενιστές, που ως ξένα σώματα υποσκάπτουν εθνικά την πατρίδα μας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στον τόπο. Οι πολίτες του Δήμου Βέροιας δεν έχουμε πλέον να περιμένουμε τίποτα από τη σημερινή αιρετή διοίκηση. Ιδίως τον επικεφαλής της, ο οποίος δοκιμάστηκε επί επταετία σε θέσεις ευθύνης, και παρότι έλαβε ασμένως πολιτικό δακτυλίδι στήριξης, δεν τίμησε με πολιτική υπευθυνότητα το ρόλο του, διέψευσε τους υποστηρικτές του και απέτυχε οικτρά. Οι πολίτες εκφράζουμε μαζικά την απαξία μας προς την πλέον αποτυχημένη αιρετή διοίκηση όλων των εποχών. Διεκδικούμε δυναμικά την οριστική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και την απαλλαγή της πατρίδας από τους εκφραστές της πολιτικής παραμυθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ