Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – FUND ΕΚΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΠΙΤΙ 77 τ.μ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (2/11) ΣΤΙΣ 3μμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  
Το μεγάλο και νικηφόρο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας δίνει ξανά το παρόν, καλώντας σε ακόμα πιο διευρυμένη συμμετοχή και αυτήν την Τετάρτη, σε όλα
ανεξαιρέτως τα ειρηνοδικεία της χώρας.  
Στόχος του κινήματος είναι να ματαιωθούν και πάλι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί σε σπίτια και σε λαϊκές περιουσίες πολιτών, νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.  
Ιδιαίτερο βάρος και σημασία δίνεται, σύμφωνα με στελέχη του κινήματος, αυτήν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου.  
Αποτελεί ντροπή και όνειδος ότι στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου (Παρασκευοπούλου 16) προσέρχεται η Ισπανική τράπεζα Union Creditos Inmobiliarios, η οποία διαθέτει και αντίστοιχο fund, προκειμένου να βγάλει στο σφυρί κατοικία 77 τετραγωνικών μέτρων!  
Όλοι οι Περιστεριώτες/ τισσες, και όχι μόνο, καλούνται να δώσουν την αγωνιστική παρουσία τους την Τετάρτη (2/11) στο Ειρηνοδικείο της πόλης τους στις 3μμ για να απαντήσουν με τον πρέποντα τρόπο στην ''Ισπανική'' ληστεία και να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό.  
Κύκλοι του κινήματος τόνιζαν ότι η επιτυχία της ακύρωσης των πλειστηριασμών και αυτήν την Τετάρτη, θα αντιπροσωπεύσει άλλη μια νίκη στο δρόμο του οριστικού τερματισμού των πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών.  
Το κίνημα, που μπορεί να καταστήσει παρελθόν τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, θα βρει τρόπο να αντιμετωπίσει νικηφόρα και τους απαράδεκτους και αντισυνταγματικούς ενδεχόμενους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του κατεστημένου να πραγματοποιούνται στο μέλλον οι πλειστηριασμοί με ηλεκτρονικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ