Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ (VIDEO)

Σταράτα λόγια από το μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Λεωνίδας Παπαδόπουλο, απέναντι στον πρόεδρο του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Αθήνας Γιώργο Ρούσκα, ο οποίος με καραμπινάτα ψέματα –ισχυρίστηκε ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, την στιγμή που μόλις την περασμένη εβδομάδα λαϊκή κινητοποίηση στο Περιστέρι ακύρωσε πλειστηριασμό μοναδικής κατοικίας στο Περιστέρι, ενώ είχε προηγηθεί ακύρωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας 63χρονης γυναίκας στις Συκιές κ.α- καιμε επικλήσεις του «θεσμικού του ρόλου» των συμβολαιογράφων προσπάθησε να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική που θέλει να ξεσπιτώσει χιλιάδες λαϊκές οικογένειες.
Ο Λ. Παπαδόπουλος αφού έκανε αναφορά στην ύπαρξη ενός τεράστιου σχεδίου που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η κυβέρνηση και το οποίο προβλέπει οι λαϊκές κατοικίες να αλλάξουν χέρια και να καταλήξουν σε μεγάλα κερδοσκοπικά fund και κοράκια καθώς και η αγροτική γη σε μεγάλες επιχειρήσεις, ξεκαθάρισε ότι το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς δεν πρόκειται να ανακόψει ούτε στιγμή την δράση του.
Η λαϊκή περιουσία πρέπει να παραμείνει κτήμα του ελληνικού λαού, τόνισε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας ότι τον αφήνουν αδιάφορο τα όσα επικαλείται ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων και θα υπερασπιστούν το «δίκαιο» όπως το αντιλαμβάνονται όσοι/ες πλαισιώνουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και αυτό μεταφράζεται στην υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας. 
Ολοκληρώνοντας το μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έδωσε μια απάντηση σε μια συκοφαντία που κυκλοφορεί εναντίον τους. Στην Αττική κάθε βδομάδα προγραμματίζονται κατά μέσο όρο 70 πλειστηριασμοί μας είπε συμπληρώνοντας ότι το 99% απ’ αυτούς αφορούν λαϊκή περιουσία. Ποτέ δεν κινητοποιηθήκαμε, για να ματαιώσουμε πλειστηριασμό ενός πλοίου ή κάτι κάποια μεγάλης περιουσίας, διευκρίνισε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ