ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΤΩΡΑ

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστικη ιστορια..Άνεργος 25χρονος χωρίς πατέρα και μάνα ζει με την άρρωστη αδελφή του με ένα επίδομα 480 ευρώ το μήνα - Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε λεει ο 25χρονος.Βιντεο.


Μια απίστευτη ιστορία ταλαιπωρίας, θλίψης και πόνου είδε το φως της δημοσιότητος, μέσω της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους, στην Κύπρο. Ο 25χρονος Χρήστος που εγκαταλείφθηκε από γονείς και συγγενείς, είναι δύο χρόνια άνεργος και ζει μαζί με την αδελφή του, η οποία αντιμετωπίζει
και αρκετά προβλήματα υγείας. Και οι δύο προσπαθούν να επιβιώσουν με 480 ευρώ το μήνα από το βοήθημα που λαμβάνουν (ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα).
  Όπως λέει ο ίδιος, επειδή πληρώνει και νοίκι 300 ευρώ, για να του μένουν χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα, τρώνε μία φορά την ημέρα, ενώ δεν ανάβει τη σόμπα στο σπίτι -εν μέσω κρύου χειμώνα- επειδή το ρεύμα στην Κύπρο (τουλάχιστον συγκριτικά με την Ελλάδα) είναι ακριβό (το ΦΠΑ στην Κύπρο στο ρεύμα είναι 19% ενώ από τη νέα σεζόν θα υπάρξει αύξηση).

Στο βίντεο που βλέπετε από τη σχετική εκπομπή, ο Χρήστος ανοίγει την καρδιά του και ζητεί την βοήθεια του κόσμου, που στην Κύπρο είναι αλήθεια, ότι είναι αρκετά ευαίσθητος σε τέτοιου είδους περιπτώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ