Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστικη ιστορια..Άνεργος 25χρονος χωρίς πατέρα και μάνα ζει με την άρρωστη αδελφή του με ένα επίδομα 480 ευρώ το μήνα - Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε λεει ο 25χρονος.Βιντεο.


Μια απίστευτη ιστορία ταλαιπωρίας, θλίψης και πόνου είδε το φως της δημοσιότητος, μέσω της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους, στην Κύπρο. Ο 25χρονος Χρήστος που εγκαταλείφθηκε από γονείς και συγγενείς, είναι δύο χρόνια άνεργος και ζει μαζί με την αδελφή του, η οποία αντιμετωπίζει
και αρκετά προβλήματα υγείας. Και οι δύο προσπαθούν να επιβιώσουν με 480 ευρώ το μήνα από το βοήθημα που λαμβάνουν (ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα).
  Όπως λέει ο ίδιος, επειδή πληρώνει και νοίκι 300 ευρώ, για να του μένουν χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα, τρώνε μία φορά την ημέρα, ενώ δεν ανάβει τη σόμπα στο σπίτι -εν μέσω κρύου χειμώνα- επειδή το ρεύμα στην Κύπρο (τουλάχιστον συγκριτικά με την Ελλάδα) είναι ακριβό (το ΦΠΑ στην Κύπρο στο ρεύμα είναι 19% ενώ από τη νέα σεζόν θα υπάρξει αύξηση).

Στο βίντεο που βλέπετε από τη σχετική εκπομπή, ο Χρήστος ανοίγει την καρδιά του και ζητεί την βοήθεια του κόσμου, που στην Κύπρο είναι αλήθεια, ότι είναι αρκετά ευαίσθητος σε τέτοιου είδους περιπτώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ