Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια που διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια που διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα παιδιά του χωριού. Μετά την ετοιμασία της Φάτνης του Χριστού και τον στολισμό του δέντρου, οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες! Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ηλικιακές ομάδες, 4-7 ετών και 8-12 ετών, η καρδιά των παιδικών
Χριστουγεννιάτικων Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων ήταν η Δημιουργία, ο Αυτοσχεδιασμός και η Φαντασία! Ανάμεσα στις δράσεις που πλαισίωσαν την γιορτινή ατμόσφαιρα ήταν οι κατασκευές εμπνευσμένες ξύλο και η τέχνη των δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα, που ήταν στη διάθεση των παιδιών για να μάθουν απλές τεχνικές και για να δημιουργήσουν σχέδια διαμορφώνοντας το χριστουγεννιάτικο τοπίο. Στη συνέχεια τα παιδιά έφτιαξαν εντυπωσιακές γυάλινες χιονόμπαλες πλημμυρισμένες από γκλίντερ και χρυσόσκονες, τα προσωπάκια των παιδιών στολίστηκαν με πινελάκι και τις μπογιές του facepainting. Ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι όμορφες φάτνες με μορφή Χριστουγεννιάτικης κάρτας. Το παιδικό γιορτινό εργαστήρι της Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας έκλεισε με πολλές εκπλήξεις! Πέρα από τις χριστουγεννιάτικες κάρτες, τα παιδιά έφυγαν με πολλά γλυκίσματα και χαρά!
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής, δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά!
Με εκτίμηση το ΔΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ