Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές-τριες του αγωνιστικού τμήματος της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» στη 50αρα πισίνα.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές-τριες του αγωνιστικού τμήματος της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» στη 50αρα πισίνα. Συγκεκριμένα 19 κολυμβητές έλαβαν μέρος στα “24α Αλεξάνδρεια”, διεθνής διοργάνωση που συγκαταλέγεται στους αγώνες Grand Prix, και διοργανώθηκε άψογα από τον ΠΑΟΚ στο δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, καθώς συμμετείχαν κολυμβητές που έλαβαν μέρος και
στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπως και αρκετοί αθλητές με πανελλήνια ρεκόρ. Άκρως ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα για τους αθλητές της Κ.Α.Ν οι οποίοι ξεχώρισαν στις κατηγορίες τους και έξι από αυτούς κατάφεραν να προκριθούν σε 2 μεγάλους τελικούς και σε 10 μικρούς με τους: Λαφτσίδου Κατερίνα (χάλκινο στα 800μ. ελεύθερο Γυναικών και 1η στη κατηγορία της, 200 ελ, 200 Μικτή) Νούση Ναυσικά (100 πρόσθιο, 200 μικτή, 100 ύπτιο, 1500 ελ, 800 ελ) Πολύζη Ελένη (200 πρόσθιο, 400 μικτή), Σιπητάνου Αναστασία (200μ πεταλούδα), Ιωαννίδη Σπύρο (200 πρόσθιο) και Δημούλα Ευγενία (800 ελ). Επίσης 64 νέα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προστέθηκαν στη λίστα καθώς και 71 νέα ατομικά ρεκόρ. Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι : Νούση, Πλουμπίδου, Δημούλα, Γιαννακίδου, Λαφάρα, Λαφτσίδου, Πολύζη, Γιαλαμά, Μουρατίδου, Σιπητάνου, Χαριάδου, Γκίτκου, Αιμονιώτη, Εξηντάρας, Ταχυδρομίδης, Ιωαννίδης, Μουρατίδης, Μητσιάνης και Χατζηιωαννίδης.
Την πρώτη του φετινή αγωνιστική εξόρμηση έκανε και το τμήμα Master (βετεράνων) της Κ.Α.Ν. στους διεθνής Αγώνες «Αμφίπολις 2016» που διοργάνωσε ο Ο.Φ.Κ. Σερρών στο κολυμβητήριο των Σερρών.
Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές της Κ.Α.Ν.: Γάτσος Γιώργος ( 1 χρυσό και 3 ασημένια στη κατηγορία Α) και Γκιόρσος Αργύρης (2 χρυσά και 1 ασημένιο στη κατηγορία Γ). Επίσης έλαβαν μέρος και οι προπονητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος της Κ.Α.Ν. Λαζαρίδης Βασίλειος (4 χρυσά στη κατηγορία Β με καλύτερο χρόνο όλων των κατηγοριών σε 50-200-400 ελ) και Αβεριάνοβα Αναστασία (4 χρυσά στη Κατηγορία Α καλύτερο χρόνο όλων των κατηγοριών στα 50-100 πρόσθιο και 200 Μικτή) η οποία βραβεύθηκε και με το κύπελλο της καλύτερης αθλήτριας των αγώνων.
Η αγωνιστική δραστηριότητα της Κ. Α. Νάουσα ξεκινάει και για το προαγωνιστικό τμήμα της ακαδημίας, αυτό το Σαββατοκύριακο, στην Πτολεμαΐδα.
Το Δ. Σ. του συλλόγου, εύχεται, σε όλους τους αθλητές της Ακαδημίας, πολλές επιτυχίες στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ