Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τον καρκίνο: «Είναι ένας παλιάτσοςδεν έχει τη δύναμη να μας νικήσει. Έχουμε εμείς τη δύναμη να τον νικήσουμε»

Στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του νικητή», μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.
«Μου έλεγαν δεν θα αντέξεις! Έκανα 6 χημειοθεραπείες και 34 ακτινοβολίες στους λεμφαδένες. Εγώ όμως έκανα εκπομπή γιατί αυτό μου έδινε ζωή, μου έδινε δυναμη, μου έδινε τα όπλα για να χτυπήσω
τον παλιάτσο. Γιατί για μένα ο καρκίνος είναι ένας παλιάτσος
δεν έχει τη δύναμη να μας νικήσει. Έχουμε εμείς τη δύναμη να τον νικήσουμε. Και όταν μου λέγανε ότι αύριο πρέπει να ξεκινήσω χημειοθεραπεία γιατί πέθαινα, εγώ πήγα στην Πάρο να κάνω μπάνια για να του δείξω του φασουλή ότι δεν τον φοβάμαι!», είπε συγκινώντας το ακροατήριο.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι το ζεϊμπέκικο του νικητή, όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου του, το χόρεψε ένα βράδυ, Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν οι γιατροί τον είχαν ενημερώσει ότι ήδη είχε ξεπεράσει την ασθένεια.
«Είπα σους φίλους που είχαμε καλέσει στο σπίτι: ΄΄Κάντε στη μπάντα όλοι σας! Γιατί θέλω να χορέψω!'' Και χόρεψα για μένα το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Εκείνη τη στιγμή πέταγα. Γιατί ήξερα ότι είχα νικήσει και είχα κερδίσει», είπε ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ