Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία <εταιρίας ενημέρωσης οφειλετών> στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της εταιρίας ενημέρωσης οφειλετών «Mellon Contact Services» αναλαμβάνει με ανακοίνωσή της σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου η οργάνωση «Δαμόκλειος Σπάθη».
Επιπλέον ανέβασε και βίντεο από την επίθεση. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ
Αναλυτικά η ανακοίνωση στο athens.indymedia με την ανάληψη ευθύνης:
Τα τελευταία έξι χρόνια, με πρόσχημα τη διάσωση των τραπεζών έχουν δοθεί στις τράπεζες γύρω στα
170 δις ευρώ. Μετά απο τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις που πλήρωσαν άμεσα και έμμεσα από το υστέρημα τους τα φτωχά λαϊκά στρώματα, οι τράπεζες παρέμειναν στα χέρια ντόπιων και ξένων αφεντικών τα οποία μαλιστα τις εξαγόρασαν έναντι πινακίου φακής συγκριτικά με τα χρήματα που κατέβαλαν οι φορολογούμενοι για τη διάσωσή τους.
Σα να μην έφτανε αυτό και παρά τις περι αντιθέτου διαβεβαιώσεις οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί ακόμη και τις πρώτες κατοικίες δανειοληπτών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Δηλαδή όχι μόνο τις πληρώνουμε με το έτσι θέλω για να μη κλείσουν, μας παίρνουν και τα σπίτια από πάνω.
Σε όλο αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό που ζούμε, εξέχουσα θέση έχουν και οι εισπρακτικές εταιρίες που λειτουργούν σαν τον μπράβο των τραπεζών για να "υπενθυμίσουν" στους οφειλέτες τις υποχρεώσεις τους. Ρουφιάνοι και τσιράκια υπήρχαν πάντα, αλλά αυτόι οι τύποι, που προσπαθούν να βγάλουν κέρδος και το έχουν κάνει επάγγελμα να ζουν από την ανθρώπινη απελπισία και απόγνωση, μας αηδιάζουν. Βρείτε μια πιο έντιμη και αξιοπρεπή δουλειά η ληστέψτε καμια τράπεζα αλλα μέχρι τότε παρτε και υπενθυμίστε στα πολιτικά κόμματα, στα κανάλια και σε λοιπές "κοινωνικές" επιχειρήσεις τις οφειλές τους προς τις τράπεζες.
Η "Mellon Contact Services" αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες στο χώρο της "ενημέρωσης οφειλετών" με διεθνή δράση και με πελατολόγιο κυρίως τράπεζες. Η αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ανγκαστήκε μάλιστα να την εγκαλέσει για τον τρόπο που διεξάγει τις τηλεφωνικές συνομιλίες.
Στις τριάντα του Νοέμβρη είπαμε να ενημερώσουμε την εν λόγω εταιρία οτι οφείλει να κλείσει και να σταματήσει να διεξάγει το κατάπτυστο έργο της. Αφού παραβιάσαμε δύο πόρτες ρίξαμε μπογιές και σπάσαμε ότι βρήκαμε στο εσωτερικό των γραφείων της
Δαμόκλειος Σπάθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ