Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ

Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για τις άψογες υπηρεσίες που προφέρουν στους πολίτες, όπως είχα προσωπικά την ευκαιρία να διαπιστώσω κατά την σύντομη νοσηλεία μου, προσφάτως.

Ειδικότερα ευχαριστώ τους ιατρούς της μονάδας των επειγόντων περιστατικών κ.κ. Χρήστο Ξυγωνάκη και Απόστολο Καρλιγιώτη καθώς και τις νοσηλεύτριες της ίδιας μονάδας κ. Ιωάννα Γκαμπαερίδη, Μαίρη Μπατσαρά, Μαρία Παναγιωτίδου και Τριανταφυλλιά Σιώκα.
Τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κ. Διαμαντή Ζήση, τον Διευθυντή Ακιτινολόγο κ. Χρήστο Λιουλάκη, τον Ακτινολόγο κ. Χαράλαμπο Μασχαλίδη, την Ιατρό κ. Σταυρούλα Σολδάτου καθώς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής.
Σε αντίστιξη με τα όσα κατά καιρούς καταλογίζει, για πολιτικούς λόγους η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και παρά τα προβλήματα που δημιουργεί στην λειτουργία των Νοσοκομείων μας η κρίση, οι ιατροί και νοσηλευτές μας, προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό στην ανακούφιση των πασχόντων συνανθρώπων μας…
Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ