Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ο Ολυμπιακός επιράτησε εκτός έδρας της Βέροιας με 1-2, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει πως ακόμα και σε βραδιές που δεν είναι σούπερ παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και χωρίς να... ιδρώνει ιδιαίτερα. Στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε αλλά τελικώς "καθάρισε" τον αγώνα χάρις στον αρχηγό του Μιλιβόγεβιτς, που παραμένει ανοιχτό το να φύγει για Πρέμιερ μέχρι την Τρίτη. Το τελικό 2-1 έδωσε στους ερυθρόλευκους τρεις βαθμούς και τους κράτησε σε κάτι παραπάνω από

διαφορά ασφαλείας στην κορυφή.
ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ Μ.Ο. 23,3 ΕΤΩΝ
Ο Μπέντο επέλεξε να συνεχίσει πάνω στο ίδιο πλάνο με την αξιοποίηση των νέων παικτών. Τρία παιδιά από την Ακαδημία στην βασική ενδεκάδα. Ο Ρέτσος, ο Νικολάου - που ήταν βασικός και στο Κύπελλο με Άρη και έκανε ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα - καθώς και ο Ανδρούτσος. Η διάταξη των Πειραιωτών: Καπίνο κίπερ, Ρέτσος δεξί μπακ, Βιάνα και Νικολάου οι δύο στόπερ και Ντε Λα Μπέγια αριστερά.  Στον άξονα οι Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος και δεκάρι ο Φορτούνης. Οι δύο εξτρέμ οι Μάριν και Σεμπά και φορ ο Ιντέγε. Οι Πειραιώτες έχουν μέσο όρο ηλικίας στο αρχικό τους σχήμα στα 23,3 έτη και έναν παίκτη, τον Ντε Λα Μπέγια που είναι άνω των 30.
 
Πιο συγκεκριμένα: Καπίνο: 22 ετών, Ντε Λα Μπέγια: 31 ετών, Νικολάου: 18 ετών, Βιάνα: 21 ετών, Ρέτσος: 18 ετών, Ανδρούτσος: 19 ετών, Μιλιβόγεβιτς: 25 ετών, Φορτούνης: 24 ετών, Σεμπά: 24 ετών, Μάριν: 27 ετών και Ιντέγε: 28 χρόνων.
 
Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας Τερζής είχε τον εξής σχηματισμό: πορτιέρε ο Λόπεθ, τετράδα άμυνας με Ασίγκμπα, Καλί, Μελίσση και Μαλόν. Στο κέντρο Τόμας και Βασιλαντωνόπουλος, πιο μπροστά τους ο Σαρπόνγκ, άκρα επίθεσης με Κάλβο και Στοϊτσεφ και φορ ο Καπετάνος.
 
ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ "ΜΙΛΙ" ΤΟ 1-2 ΚΑΙ Η... ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ
Το α' μέρος είχε ρυθμό, πολλές φάσεις και ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να... σφυροκοπάει τη Βέροια από νωρίς με σουτ από Φορτούνη, Ιντέγε και Σεμπά αλλά και τον Μιλιβόγεβιτς.
 
Στο 10ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1. Τρομερή κίνηση από τον Σεμπά που "άδειασε" τον Ασίγκμπα, έβγαλε μπαλιά με τον Μελίσση να προσπαθεί να διώξει αλλά εν τέλει να την στέλνει στον Φορτούνη που από κοντά σκόραρε.
 
Στο 22ο λεπτό ο Ιντέγε έχασε τετ α τετ και την δυνατότητα μαζί να "καθαρίσει" τον αγώνα. Αμέσως μετά η Βέροια και απείλησε και σκόραρε. Έφτασε κοντά στο 1-1 στο 24' με Καπετάνο και Στοϊτσεφ για να βάλει γκολ με τον Σαρπόνγκ σε αντεπίθεση και πολύ καλό του τελείωμα στο 25'. Στο 35' ο Ολυμπιακός είχε ξανά την απάντηση με τον αρχηγό του. Σέντρα - γέμισμα από Μάριν και κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς για το 1-2. Στην συνέχεια ο Ιντέγε είχε και άλλες χαμένες ευκαιρίες για να κλείσει έτσι το α' μέρος.
 
ΞΑΝΑ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 1-2 ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ
Στο 2ο 45λεπτο υπήρξαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό. Στο 47' με φάουλ Φορτούνη που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 50' με κεφαλιά Σεμπά και στο 59' με διπλή επέμβαση Λόπεθ σε κεφαλιές του Ιντέγε. Η Βέροια φώναξε για μία υπόδειξη οφσάιντ όπου έβγαινε μπροστά ο Κάλβο με προϋπόθεση να βρεθεί απέναντι στον Καπίνο. Στο 86' ένα φάουλ του Μιλιβόγεβιτς αποκρούστηκε δύσκολα από τον πορτιέρε της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ