Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθιας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.Φωτο

H Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα
Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το νέο έτος.
Οι μικροί αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους αλλά και με τους προπονητές τους για Καλή Χρονιά με υγεία και
πολλές επιτυχίες, ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί γονείς στην όμορφη εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο Καφε ΄΄ΧΑΤΖΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ΄΄.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Τ.Σ Αγίας Μαρίνας Γερουκης Νικος ο Πρόεδρος του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας και σύσσωμο το Δ.Σ .
Ο εκπρόσωπος τύπου και αναπληρωτής ταμίας της Ε.Π.Σ.Η Ανδρεανίδης Πέτρος και το μελος της επιτροπής πρωταθλήματος Μουχτάρης Χρήστος οι οποίοι πρόσφεραν στον καθένα ποδοσφαιριστή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας απο ένα πολύ όμορφο και συμβολικό δώρο.
Σε ομιλία του ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας ανέφερε τους στόχους και της φιλοδοξίες της ποδοσφαιρικης ακαδημίας τονίζοντας μεταξύ άλλων.
Σκοπός και φιλοσοφία της Ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση.
ο υπεύθυνος κ Χατζής Θωμάς ανεφεραι ότι στην Ποδοσφαιρική ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος ο Αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας ενός νέου ανθρώπου και η διάκριση του σε αθλητικούς αγώνες είναι η επιβράβευση του ήθους, του αγωνιστικού πνεύματος και του χαρακτήρα του και όχι μόνο της τεχνικής του δεξιότητας.
Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας ο υπεύθυνος κ Χατζής Θωμάς το Δ.Σ της Ποδοσφαιρική ακαδημίας και του Μέγας Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας οι προπονητές Πέϊος Φίλιππος και Βασίλης Αργυρόπουλος φιλοδοξούν -σε συνεργασία με τους γονείς- να φέρουν κοντά στο ποδόσφαιρο όσα περισσότερα παιδιά μπορούν, καθώς και να τα βοηθήσουν να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν , να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν το πρωταθλητισμό. να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στο σύλλογό και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.
ο Προπονητής κ Πέϊος Φίλιππος έκανε μια μίνι ανασκόπηση των δράσεων της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας τους πρώτους πέντε μήνες λειτουργίας Στην Ποδοσφαιρική ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος ξεκινήσαμε στης 28/8/2016 με 8 παιδιά και σήμερα έχουμε στης τάξεις μας 30 ποδοσφαιριστές και με αυξητικές τάσεις αφού καθημερινά έρχονται παιδιά από την Αγία Μαρίνα αλλά και από τα όμορα χωριά και την Βέροια .
Τους 5 πρώτους μήνες λειτουργίας έχουμε κάνει 40 προπονήσεις οι προπονητές έχουν την φιλοσοφία πως δεν αναβάλλεται η προπόνηση για της καιρικές συνθήκες που επικρατούν.
Σε λίγες μέρες μετά από προσπάθειες του πρόεδρου του Μέγα Αλέξανδρου κ Καλαιτζίδη σε συνεργασία με τους γονείς η ποδοσφαιριστές της Ποδοσφαιρική ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος θα αποκτήσουν το πλήρες πακέτο ιματισμού της εταιρίας JIVOVA .
Έχουμε δώσει 8 αγωνιστικά παιχνίδια με Ακαδημίες του Νομού Ημαθίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για την οικονομική βοήθεια την Έκθεση Επίπλων Βέρος στην Νέα περιφερειακή οδός Βέροιας Θεσσαλονίκης στην Βέροια
και τον ιδιοκτήτη της κ Βέρρο Γεώργιο
Το ζαχαροπλαστείο Τρίγωνο και τον ιδιοκτήτη Σακαλή Αργύριο για την Βασιλόπιτα
Τον Γιατρό κ Σουκιούρογλου Μπάμπη για την δωρεά 2 εστιών ποδοσφαίρου και για όλη την προσφορά του στην ομάδα.
Τον γιατρό Κωνσταντίνο Καραγκιοζόπουλο για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας.
Τυχερή της βραδιάς οι Μαυρικάκης Ναπολέων (Μπαμπινη) ,Δημήτρης Γιουρούκης (τζούνιορ), και Αλεξανδρος Λεκκα (Προπαιδικό)
Το Δ.Σ και ο υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ