Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ - «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΡΑΧΝΗ»

Την Τρίτη 31/1/2017 στις 9 το πρωί στο δικαστήριο της Βέροιας ο συμπολίτης μας Γιώργος Βραχνής σύρεται σε νέα δίκη με αστήριχτες κατηγορίες σε μια εξοργιστική εξίσωση των αντιφασιστών με τους φασίστες ναζιστές της Χ.Α. Ιδιαίτερα αξίζει να επισημανθεί η σκανδαλώδης πρωτόδικη απόφαση με την οποία αθωώθηκαν οι «αγανακτισμένοι» φασίστες, οι οποίοι κυριολεκτικά
ισοπέδωσαν το καφενείο του Γ. Βραχνή στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο έναν θαμώνα, ενώ ο αντιφασίστας Γ. Βραχνής, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση, με «μαρτυρίες» φασιστικών κύκλων και αμφίβολης εγκυρότητας καταδικάστηκε!
Πιστεύουμε ότι η πάλη κατά του ναζισμού και των φασιστικών οργανώσεών του είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού ανθρώπου και υποχρέωση όλων των πολιτικών κομμάτων, των συνδικαλιστικών φορέων και κάθε οργάνωσης του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Καταδικάζουμε την προσπάθεια της Χ.Α. να τρομοκρατήσει κάθε δημοκράτη αντιφασίστα πολίτη με βιαιοπραγίες, μηνύσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι και σε ακραίες πράξεις, όπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και απαιτούμε η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της παύοντας κάθε δίωξη του Γ. Βραχνή.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ