Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΑ 18-19/2

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 19/2/2017 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας, για την 7η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το
πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Βέρρος Χρήστος με βοηθούς τον κ. Ζαγανίδη Χρήστο και τον κ. Μπλάντα  Παναγιώτη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή, 19/2/2017, στις 10:30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Ράχης, για την 18η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 18/2/2017 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο της Νάουσας, στις 11:00, με το αντίστοιχο  τμήμα του ΦΑΣ Νάουασ,  για την 14η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος.
Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:00 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση τους θα γίνει με ιδία μέσα.  

Τμήματα Υποδομής
Το Σάββατο 18/2/2107 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στις 10:30, με τα αντίστοιχα τμήματα της Άρσεναλ Νάουσας.
Η συγκέντρωση θα γίνει 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή ή στολή αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ