Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Μαλλιά-κουβάρια σε πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.Στο σφυρί διαμέρισμα άνεργου πολύτεκνου. Αστυνομικές δυνάμεις φυγάδευσαν δύο συμβολαιογράφους εναντίον των οποίων επιτέθηκαν μέλη κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.Φωτο-Βιντεο

Αστυνομικές δυνάμεις φυγάδευσαν δύο συμβολαιογράφους εναντίον των οποίων επιτέθηκαν μέλη κινημάτων κατά των πλειστηριασμών - Στο σφυρί διαμέρισμα άνεργου πολύτεκνου για οφειλές σε κοινόχρηστα, όπως καταγγέλει το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια
πλειστηριασμού. Μέλη κινημάτων αλλά και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών επιτέθηκαν σε
δύο συμβολαιογράφους που βρίσκονταν σε δικαστική αίθουσα για να εκπλειστηριάσουν περιουσιακό στοιχείο οφειλέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για πλειστηριασμό αποθήκης, ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε μέλη συλλογικοτήτων να επιτεθούν φραστικά στους συμβολαιογράφους.

Οι δύο συμβολαιογράφοι -ένας άντρας και μια γυναίκα- αντέδρασαν και τα μέλη των οργανώσεων φέρονται να τους έριξαν νερά, ενώ σημειώθηκαν και διαπληκτισμοί όταν επιχείρησαν να κατεβάσουν από τα δικαστικά έδρανα τους αθρώπους που ήταν επιφορτισμένοι με τη διενέργεια του πλειστηριασμού.  


Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, που φυγάδευσαν τους δύο συμβολαιογράφους μέσα στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου για να γλυτώσουν από την οργή των διαμαρτυρομένων!
Μεγάλη ένταση και σε δεύτερο πλειστηριασμό που τελικά ακυρώθηκε

Τα μέλη των συλλογικοτήτων που βρίσκονταν στην οδό Λουκάρεως ακύρωσαν και δεύτερο πλειστηριασμό για χρέη ύψους 3.800 ευρώ σε εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων. Το συγκεκριμένο χρέος είχε δημιουργηθεί από μη πληρωμή κοινοχρήστων σε διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων όπου διαμένει άνεργος με τα τέσσερα παιδιά του, σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr  ο κ.Λεωνίδας Παπαδόπουλος μέλος του Κινήματος «Δεν πληρώνω». Σύμφωνα με τον ίδιο, το διαμέρισμα που θα έβγαινε στο σφυρί είναι η πρώτη κατοικία της οικογένειας.
BINTEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ