Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις πλειστηριασμοί αναβλήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Για ακόμη μια Τετάρτη υπήρξε ματαίωση των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Μάλιστα, υπήρξε παρέμβαση εργαζομένων στον ''Καρυπίδη'', οι οποίο απαίτησαν πλειστηριασμό καταστήματος στη Μπότσαρη προκειμένου να πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων
τους.
Για σήμερα, είχαν προγραμματιστεί συνολικά τρεις πλειστηριασμοί, δυο καταστημάτων κι ενός αγροτεμαχίου.
"Σήμερα είχαμε πολλούς πλειστηριασμούς. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Με τον νέο θεσμικό πλαίσιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτό που βγαίνει και από το τρίτο μνημόνιο είναι πάρα πολύ πλειστηριασμοί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σήμερα μεταξύ των πλειστηριασμών ήταν και εμάς πλειστηριασμός που κάλεσαν οι εργαζόμενοι της πρώην επιχείρησης Αρβανιτίδη και Καρυπίδη διεκδικώντας ένα ακίνητο για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Ως Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης δήλωσαν ότι είμαστε μαζί με τους εργαζόμενους σε αυτή τη διεκδίκηση'', δήλωσε το μέλος του Συντονισμού, Ηλίας Σμήλιος.
Από την πλευρά της η αντιπρόσωπος της ΛΑΕ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου τόνισε: "Είμαστε και σήμερα εδώ για να αποτρέψουμε τη διενέργεια πλειστηριασμών που αφορούν πρώτη κατοικία και λαϊκή περιουσία εργατικών και λαϊκών οικογενειών. Σήμερα είχαμε πληθώρα πλειστηριασμών που αφορούσαν μεγάλους βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους. Εμείς δεν κάναμε παρέμβαση για αυτό όπως και δηλώσαμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της επιχείρησης Καρυπίδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ