Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για μια ακόμη Τετάρτη τα μέλη του Συντονιστικού έδωσαν ραντεβού στο Δικαστικό Μέγαρο με στόχο τη ματαίωση των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.
Συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μέλη του
Συντονιστικού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Για μια ακόμη Τετάρτη τα μέλη του συντονιστικού έδωσαν ραντεβού στα δικαστήρια με στόχο τη ματαίωση των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.
Οι διαδηλωτές εισήλθαν στη δικαστική αίθουσα και διαπραγματεύτηκαν τη ματαίωση ενός εκ των τριών πλειστηριασμών. Επόκειτο για μια κατοικία και αφορούσε οικονομική διαφορά μεταξύ ιδιωτών.
Ο δεύτερος πλειστηριασμός ήταν εκούσιος και αφορούσε επίσης διαφορά μεταξύ ιδιωτών για κληρονομικά ενώ ο τρίτος γινόταν για ένα κατάστημα φαρμακευτικής εταιρίας και πιθανόν αφορούσε οικονομική διαφορά μέσα στην εταιρία.
Τελικά, ματαιώθηκαν και οι τρεις πλειστηριασμοί.
Ας σημειωθεί ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν και αυτήν την εβδομάδα από τα καθήκοντά τους για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Πηγή: http://www.voria.gr/

ΑΘΗΝΑ
Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Με άδεια χέρια έφυγαν τα κοράκια χάρη στην αγωνιστική παρέμβαση του Κινήματος.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!Κατάθεση μήνυσης στην τράπεζα Πειραιώς και στους συμβολαιογράφους Βασιλάκη και Καϋμενάκη για παράνομη τέλεση πλειστηριασμού εκτός Ειρηνοδικείου. 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.
Η θρασύτατη και προκλητική πράξη της τέλεσης μαϊμού πλειστηριασμού βεβαιώνεται από δεκάδες συναγωνιστές του Κινήματος που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου καθώς και από τη αστυνομία. 
Το ίδιο κύκλωμα συμφερόντων είναι που αύριο θα τοποθετηθεί ως θεματοφύλακας της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με την οποία θα επιχειρηθεί η υφαρπαγή δεκάδων χιλιάδων ακινήτων μέσα στα επόμενα χρόνια.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ