Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Άκαρπη η συνάντηση Δραγασάκη με αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Χωρίς θετικό πρόσημο απέβη η συνάντηση κυβερνητικού κλιμακίου (με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη), με αντιπροσωπεία αγροτών που συντάσσονται με τη Συντονιστική της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο
συλλαλητήριο που έγινε την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. 
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της αντιπροεδρίας (στην οδό Ζαλοκώστα) και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του διαλόγου της κυβέρνησης με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα.

Όπως δήλωσαν οι αγρότες, δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους και κλιμακώνουν τον αγώνα τους ενώ στις γενικές τους συνελεύσεις θα αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την πλευρά του έκανε λόγο για μια αναλυτική συζήτηση, και δήλωσε ότι »τα 15 από τα 20 αιτήματά τους είτε υλοποιούνται, είτε ανέλαβαν οι υπουργοί να τα μελετήσουν με πρόθεση να βρεθεί λύση. Βούληση της κυβέρνησης, συμπλήρωσε, είναι να αξιοποιηθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο για να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Στόχος είναι όχι απλά η γεωργία να επιβιώσει αλλά να αποτελέσει βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας».
http://www.efsyn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ