Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η Ομάδα Αγωγής Σταδιοδρομίας του 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου Βέροιας συμμετέχει στο πρόγραμμα «F1 in Schools Ελλάδας 2016 - 2017»

Η Ομάδα Αγωγής Σταδιοδρομίας του 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου Βέροιας συμμετέχει στο πρόγραμμα
«F1 in Schools Ελλάδας 2016 - 2017» (https://filipposracingteam.blogspot.gr) και θα λάβει μέρος στον προκριματικό αγώνα του προγράμματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο 11-03-2017. Η ομάδα απαρτίζεται από τους εξής μαθητές: από την Γ’ Τάξη: 1)Στανκίδης Κωνσταντίνος, 2)Τσαγκαλίδης Στέλιος, 3)Φιλοσίδης Στέλιος, από την Β’ Τάξη: 1)Δάμιαλης Στέλιος, 2)Ζαμπελάκης
Μανώλης και από την Α’ Τάξη: 1)Δίπλας Μανώλης, 2)Δίπλας Παναγιώτης, 3)Τζικόπουλος Γιώργος. Υπεύθυνοι καθηγητές είναι οι: Κεβρεκίδης Ιωάννης, Κερασίδου Αικατερίνη, Τσαπρατζή Δροσιά και Δαμασιώτης Γιώργος.
Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου συγχαίρει τους μαθητές και τους υπεύθυνους καθηγητές για την συμμετοχή τους αυτή και τους εύχεται καλή επιτυχία! Ταυτόχρονα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά του χορηγούς της προσπάθειας αυτής, χωρίς την βοήθεια των οποίων η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ήταν αδύνατη. Και συγκεκριμένα:
1)την εταιρία Plexearth: Η Plexearth με έδρα την Αθήνα βασικός και μεγάλος χορηγός κάλυψε όλα τα έξοδα της ομάδας ,αγορά υλικών ,μετακίνησης και διαμονής (https://plexearth.com/)
2)την εταιρία Cnccat: Η Cnccat με έδρα την Αγία Βαρβάρα Ημαθίας που ανέλαβε την κατασκευή των οχημάτων που σχεδίασαν τα παιδια (http://Cnccat.com)
3)το «ΕΠΙΠΛΟ ΚΟΓΙΑΣ» του κ.Γιάννη Κόγια για την κοπή των υλικών (https://www.facebook.com/epiplakogia/)
Για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ