Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Θρήνος στην Αλεξάνδρεια για τον άδικο χαμό της 13χρονης Κατερίνας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με οδηγό ανήλικο το βράδυ της Παρασκευής.

Θρήνος στην Αλεξάνδρεια για τον άδικο χαμό της 13χρονης  Κατερίνας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με οδηγό ανήλικο το βράδυ της Παρασκευής. Η νεαρή Κατερίνα κατέληξε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε με πολλαπλές κακώσεις, από το Νοσοκομείο
της Βέροιας που είχε μεταφερθεί αρχικά στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη διάβαση πεζών που βρίσκεται στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της νεαρής. Το βράδυ της Παρασκευής η 13χρονη επιχείρησε να περάσει τη διάβαση των πεζών. Εκείνη τη στιγμή ο 17χρονος οδηγός από το Νησί κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα (όπως εξακρίβωσε ο ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ από το φρενάρισμα πολλών μέτρων) παρέσυρε τη μικρή Κατερίνα ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη βαρύτατα τραυματισμένη Κατερίνα στο Νοσοκομείο της Βέροιας συνοδευόμενη από τον γιατρό υπηρεσίας του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η 13χρονη κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Αλεξάνδρεια.
http://www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ