Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Το μεσαίο τμήμα του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας Νάουσας "Ο Άγιος Δημήτριος" συμμετείχε στο 25ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων

Το μεσαίο τμήμα του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας Νάουσας "Ο Άγιος Δημήτριος" συμμετείχε στο 25ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία αυτές τις ημέρες ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών.

Η Κοινωφελής επιχείρηση υπηρεσιών του Δήμου.Το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην δράση ΣΦΑ "Δράση  για το κάτι άλλο" του ειδικού νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης για παιδιά με αυτισμό και στο εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης Ελευθερίου Κορδελιού.
Τέσσερις χιλιάδες συνολικά μικροί χορευτές  από χορευτικούς συλλόγους από όλη την Μακεδονία ανάμεσα σε αυτούς και οι δικοί μας δίνουν αυτές τις ημέρες τον καλύτερο χορευτικό τους εαυτό  για αυτόν τον ιερό σκοπό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την μεγάλη επιτυχία του φεστιβάλ και τους ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση που μας επέτρεψε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Με τιμή 
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ