Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΑΘΗΝΑ - ΣΤΟΠ ΣΕ 70 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

Ούτε ένας ούτε δυο αλλά συνολικά 70  πλειστηριασμοί ήταν προγραμματισμενοι να πραγματοποιηθούν σήμερα στην Αττική με τα μελη των οργανώσεων που αντιτίθεται στις εκποιήσεις των ακινήτων των πολιτών να δίνουν αγώνα προκειμενου να τους αναβάλλουν.

Για άλλη μια φορά στο ειρηνοδικείο της Λουκάρεως στήθηκε μια ανθρώπινη ασπίδα μπροστά απο
τις αίθουσες στις οποίες θα γίνονταν συνολικά 29 πλειστηριασμοί. Με σύνθηματα "έξω τώρα τα κοράκια" αλλά και "κανέναν σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" τα μελη του κινημάτων " Δεν πληρώνω" και του ΕΠΑΜ αλλά και του κόμματος της Λαϊκής Ενότητας άπλωσαν τα πανό τους δίνοντας δυναμικό παρών. 

Τελικά στο Ειρηνοδικείο Αθηνας επετράπη από τους διαδηλωτές να γίνει μόνο ένας εκούσιος  πληστειριασμός που αφορούσε ενα ακίνητο το οποίο διεκδικούσαν  μια κατασκευαστική εταιρία, μια τράπεζα και ένας ιδιώτης. Για τις άλλες περιπτώσεις δεν εμφανίστηκε κάποιος συμβολαιογράφος ή εάν έφτασε στους χώρους του κτιρίου της Λουκάρεως φρόντισε να μην κάνει την παρουσία του αντιληπτή. Εκτός όμως από τους 29 πλειστηριασμούς για τους οποίους είχαν προσδιοριστεί για σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Αθηνας άλλοι 41 βρισκονταν στις λίστες των αρμοδίων δικαστηρίων του νομού Αττικής. 

Στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για την 8η Μαρτίου είχαν προγραμματιστεί 10 εκποιήσεις ακινήτων, στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας έξι πληστειριασμοί, στο Κορωπί έξι, πέντε στον Πειραιά, από τρεις στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα, δύο στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα και Λαυρίου και από ένας σε Περιστέρι, Ίλιον και Αχαρνές. Από τους συνολικά εβδομήντα πλειστηριασμούς που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα οι 27 αφορούσαν διαμερίσματα και μονοκατοικίες ενω οι υπόλοιποι καταστήματα, οικόπεδα και γραφεία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ