Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Δήλωση του Δημήτρη Τραπεζανλή Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας

Για μια ακόμα φορά δυστυχώς για την πόλη μας, αποδεικνύεται ότι πέρα από τις δημοκρατικά εκλεγμένες τοπικές ηγεσίες, υπάρχουν και λειτουργούν άλλες υπόγειες και ανεξέλεγκτες παραεξουσίες.

Θύμα αυτών των παραεξουσιών και εγώ. Με προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου, άνθρωποι που ποτέ δεν είχαν παρουσία στα κοινά, επιχειρούν να αμαυρώσουν την πολιτική μου παρουσία με βολές στην
προσωπική μου ζωή.

Χρόνια τώρα παλεύω για να ζήσω την οικογένεια μου όπως κάθε άνθρωπος, με τα όποια προσωπικά μου προβλήματα που δυστυχώς είναι τεράστια. Δουλεύω από μικρό παιδί εδώ και τριανταπέντε χρόνια και δε δέχομαι από κανέναν, πόσο μάλλον από αυτούς που δεν έχουν δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, να προσβάλλουν τον αγώνα που δίνω καθημερινά.

Δεν μπήκα στην πολιτική για να κερδίσω θέσεις και χρήματα, μπήκα στην πολιτική γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω. Αυτό μου τα αναγνώρισαν και μου το αναγνωρίζουν όσοι με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Και όλα αυτά μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς γνωρίζοντας την κατάσταση μου.

Δεν θέλω καμιά θέση, καμιά αντιμισθία, τους τα χαρίζω όλα. Θέλω απλά να διασφαλίσω την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα μου, που προσπαθούν τόσο βίαια και ανέντιμα να μου στερήσουν. Ήρθε η ώρα κάποιος να μαζέψει όλους αυτούς, να διαλύσει την κάθε παραεξουσία. Κάνουν κακό όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στο δήμο, στην πόλη και τελικά σε όλους μας.

Κινούμενοι μέσα στο σκοτάδι προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους για το τι πρέπει να γίνει, ποιος πρέπει να πάει που. Μοιράζουν πολιτικές θέσεις σε επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα, με βάση τις δικές τους επιθυμίες. Για ποιο λόγο άραγε ; Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά. Τελικά ποιος είναι ο κριτής της πολιτικής μας παρουσίας ; Μάλλον δεν μετρά τίποτα και επιβραβεύονται οι μονίμως απόντες.

Λυπάμαι ειλικρινά γιατί εγώ αλλιώς βλέπω την πολιτική. Και βέβαια θα διεκδικήσω το δίκαιο μου με ότι μέσο μου προσφέρει η ελληνική δικαιοσύνη. Και να μην κάνουν όνειρα όσοι μοιράζουν και όσοι δέχονται θέσεις από την παραεξουσία. Δεν πρόκειται να πάω στο περιθώριο όπου θέλουν να με στείλουν όλοι αυτοί. Θα είμαι παρών και θα τα πολεμήσω όλα αυτά με όση δύναμη έχω. Ας το ξέρουν και ας ετοιμάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ