Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αποχώρηση με αιχμες του Δημοτικου Συμβουλου Θ Αγγελίνα από την Δημοτικη ομάδα του Δημαρχου Βεροιας Κ Βοργιαζίδη.

Έχω μάθει να ανεβαίνω με την αξία μου και όχι έρποντας και γλείφοντας...
Κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγη ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την ξαφνική και απρόσμενη ανεξαρτητοποίηση του Θωμά Αγγελίνα. Βέβαια, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν εδώ και μερικές ημέρες πως υπήρχαν

σύννεφα
στον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση» (δείτε την σχετική ανάρτηση του «Βεροιώτη» κάνοντας κλικ ΕΔΩ), καθώς υπήρχαν έντονες διαφωνίες μεταξύ των συμβούλων σχετικά με τις επιλογές του Δημάρχου. Ο Θωμάς Αγγελίνας διαφωνώντας κάθετα με την στρατηγική του Κώστα Βοργιαζίδη να μην φέρει ανανέωση και νέα πορεία στον δήμο και εμμένοντας ουσιαστικά στους ίδιους μακροχρόνια αντιδημάρχους του, ενώπιον του σώματος δήλωσε πως αποχωρεί από την δημοτική ομάδα και θα συνεχίσει την πολιτική του σταδιοδρομία ως ανεξάρτητος. Μιλάμε για ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος, ο οποίος βγήκε δεύτερος στον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση» στις εκλογές του Μαΐου του 2014, με 858 σταυρούς προτίμησης, μόλις 64 ψηφοδέλτια πίσω από τον πρώτο σε σταυρούς και αναπληρωτή δημάρχου Άρη Λαζαρίδη.
Ο ίδιος σε δήλωσή του αμέσως μετά την ανάγνωση της επιστολής παραίτησής του, την οποία ανέγνωσε στο Σώμα ο πρόεδρος του ΔΣ, τόνισε τα εξής: «Έχω μάθει να πορεύομαι με αρχές και αξίες και να ανεβαίνω το δρόμο προς την κορυφή, όχι έρποντας και γλείφοντας, αλλά με το σπαθί μου. Δεν έχω φτάσει ακόμα στην κορυφή. Και στην προηγούμενη θητεία, προχώρησα με το σπαθί έτσι και φέτος. Θα συνεχίσω έτσι...»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΟΙΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ