Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος ψηφίστηκε νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας,ποιοι συμμετεχουν στιις επιτροπες οικονομικων και ποιοτητας ζωης.

Ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος ψηφίστηκε νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, στη διαδικασία των δημαιρεσιών το πρωί της Κυριακής. Ο γιατρός έλαβε 29 ψήφους (με 24 παρόντες από την παράταξη της πλειοψηφίας), ενώ υπήρχαν ακόμη 9 λευκά ψηφοδέλτια και ένα άκυρο. Για τη θέση του αντιπροέδρου η μείζονα μειοψηφία πρότεινε τον Μιχάλη
Σουμελίδη (ψηφίστηκε με 26 ψήφους, 12 λευκές και μία άκυρη) και για τη θέση του γραμματέα η ελάσσονα μειοψηφία τον Σάκη Αποστολόπουλο (30 ψήφους υπέρ και 9 άκυρες).
Σε δήλωσή του αμέσως μετά ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και την ομάδα της πλειοψηφίας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. Σημείωσε ότι επανέρχεται σε μια γνώριμη θέση, όπου είχε εκλεγεί πρόεδρος και 10 χρόνια πριν. «Πολλά έχουν αλλάξει, μεγάλωσε η αίθουσα, ο δήμος είναι μεγαλύτερος, με νέα πρόσωπα και παρατάξεις» τόνισε, ζητώντας την εξασφάλιση περιβάλλοντος ευγένειας στην αίθουσα. «Δεν χρειάζονται φωνές, όλοι παλεύουμε για το καλό του δήμου. Προσωπικά θα ακολουθήσω τα βήματα των δύο προηγούμενων προέδρων… παρά την ισχυρή προσωπικότητα του ενός που ωστόσο πολιτική ίσων αποστάσεων» όπως σχολίασε.

Οικονομική Επιτροπή και Ποιότητα Ζωής
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Από την πλειοψηφούσα παράταξη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Ασλάνογλου, Σιδηρόπουλος Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Ακριβόπουλος και Κουλουριώτης. Από τη μείζονα μειοψηφία οι κ.κ. Πατσίκας και, Κυρατλίδης και από την ελάσσονα μειοψηφία ο κ. Αποστολόπουλος.
Αναπληρωματικά μέλη: Σοφιανίδης, Λυκοστράτης, Γαϊτάνου, Τσιαμήτρος, Γουλτίδης.
Τα μέλη της; Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι. Από την πλειοψηφούσα παράταξη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Κορωνάς, Σοφιανίδης, Ορφανίδης, Διαμάντης, Τέτος, Τραπεζανλής. Από τη μείζονα μειοψηφία οι κ.κ. Κυρατλίδης και Γουλτίδης και από την ελάσσονα ο κ. Τσιφλίδης.
Αναπληρωματικά μέλη: Κάκαρης, Σιακαβάρας, Παπαϊωάννου, Πατσίκας και Τσιαμήτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ