ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΤΩΡΑ

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Διανομή χυμών, μέσω του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, από την Π.Ε Ημαθίας

Η Π.Ε Ημαθίας, στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, θα διανείμει χυμούς στους δικαιούχους, στις εξής ημερομηνίες.
Δήμος Βέροιας:  Σάββατο 11 Μαρτίου και Κυριακή 12 Μαρτίου. Από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της VENUS GROWERS, δίπλα από τον Σ.Σ Βέροιας.
Δήμος Νάουσας: Τρίτη 14  Μαρτίου από τις 12 το πρωί, έως τις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις
του συνεταιρισμού «Μίεζα»  11ο χλμ Βέροιας-Νάουσας είσοδος Β2.
Δήμος Αλεξάνδρειας. Δεύτερα 13 Μαρτίου και Τρίτη 14 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί, έως τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της VENUS GROWERS στην Αλεξάνδρεια, 28ο χιλιόμετρο Βέροιας-Θεσσαλονίκης.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ