Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Διανομή χυμών, μέσω του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, από την Π.Ε Ημαθίας

Η Π.Ε Ημαθίας, στο πλαίσιο του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, θα διανείμει χυμούς στους δικαιούχους, στις εξής ημερομηνίες.
Δήμος Βέροιας:  Σάββατο 11 Μαρτίου και Κυριακή 12 Μαρτίου. Από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της VENUS GROWERS, δίπλα από τον Σ.Σ Βέροιας.
Δήμος Νάουσας: Τρίτη 14  Μαρτίου από τις 12 το πρωί, έως τις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις
του συνεταιρισμού «Μίεζα»  11ο χλμ Βέροιας-Νάουσας είσοδος Β2.
Δήμος Αλεξάνδρειας. Δεύτερα 13 Μαρτίου και Τρίτη 14 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί, έως τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της VENUS GROWERS στην Αλεξάνδρεια, 28ο χιλιόμετρο Βέροιας-Θεσσαλονίκης.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ