Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ - Γ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ <ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ> ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - Ανανέωση a la Βοργιαζίδη: Οι ίδιοι αντιδήμαρχοι.

Οι ίδιοι και οι ίδιοι.. Αντιδήμαρχοι!!
ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Ή ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ;
  
Ο δήμαρχος Βέροιας κ. Κ. Βοργιαζίδης "κουράστηκε" να αποφασίσει για τους «νέους» Αντιδημάρχους στην διοίκηση του Δήμου αλλά άξιζε ο κόπος!! Ο «διάδοχος της κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου» και «άρχοντας των πολιτικών δακτυλιδιών», που πήρε το χρίσμα με τις γνωστές διαδικασίες, το "πάλεψε", ενδεχομένως έχασε και τον ύπνο του κάποια
βράδια μπροστά στην ιδέα μην αδικήσει κανένα από τη δημοτική του ομάδα και το "πέτυχε": να κρατήσει τους ίδιους «πετυχημένους» Αντιδημάρχους και για το υπόλοιπο της θητείας τους, μέχρι να αποχωρήσουν για το σπίτι τους όλοι μαζί και απαλλάξουν την πόλη από την επιζήμια παρουσία τους.
Πλήρης δικαίωση λοιπόν της παράταξης μας «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ» που λέει και ξαναλέει ότι αυτή η δημοτική ομάδα υπολείπεται σε ικανότητες, αδυνατεί να δώσει αναπτυξιακή προοπτική στον άλλοτε ισχυρό οικονομικά δήμο μας και δεν εμπνέει, ούτε δίνει όραμα στους πολίτες, που εν μέσω οικονομικής κρίσης ΔΕΝ έχουν σύμμαχο την δημοτική αρχή.
Μία δημοτική αρχή χωρίς τόλμη, σχεδιασμό και αγάπη για τη Βέροια, αλλά με απολιτίκ αντιλήψεις διοίκησης, που αφήνουν το Δήμο Βέροιας στον «αυτόματο πιλότο» και τους πολίτες του στην τύχη τους, ιδίως και ενόψει του ότι μετά τις μεσημεριανές ώρες σπανίως βρίσκει κανείς αιρετό να βρίσκεται στο Δημαρχείο, πλην των ημερών που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.
Έψαχνε να βρει άλλους αντιδημάρχους ο «άρχων των πολιτικών δακτυλιδιών και διάδοχος της κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου» και δεν έβρισκε; Και αναρωτιέται κανείς. Όταν μιλούσε προεκλογικά στους δημότες του Δήμου Βέροιας για πετυχημένους και ικανούς συνεργάτες εννοούσε μόνο τους 7 «εκλεκτούς» του για τις αντιδημαρχίες;
Όταν έλεγε στο εκλογικό σώμα ότι όλοι οι υποψήφιοι του είναι διαλεγμένοι «ένας προς ένα κι εγγυώνται το καλύτερο αύριο του δήμου μας» πάλι εννοούσε μόνο τους 7 «εκλεκτούς» του για τις αντιδημαρχίες;
Ας πάρουν λοιπόν δυνατούς κουβάδες όλοι οι άλλοι «συνεργάτες» του κομιστή του πολιτικού δακτυλιδιού ητς κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου κου. Κ. Βοργιαζίδη να κουβαλάνε «νερό στο μύλο» της παράταξης του «Δράση με γνώση» που ούτε Γνώση αποδείχτηκε ότι έχει για να λύσει τα προβλήματα του Δήμου αλλά ούτε και Δράση αφού εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνο θεατής την ώρα που άλλοι δήμοι κάνουν ΜΟΝΟΝ ΕΡΓΑ.
Ίσως ο κ. Βοργιαζίδης να φοβάται το νέο εκλογικό νόμο, οπότε από τώρα δίνει το στίγμα σε ποιους ελπίζει να μείνει «πολιτικά» ζωντανός!!
Ας ελπίζει όπου θέλει όμως!! Εμείς για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι πλέον. Ότι ακόμη κι αν δεν αλλάξει ο εκλογικός νόμος, η αλαζονική, αντιδημοκρατική, κοινωνικά ανάλγητη και αδιαφανής διοίκηση του συνδυασμού του Κ. Βοργιαζίδη «Δράση με γνώση» θα μετατραπεί στις εκλογές του 2019 σε «Απόδραση με απόγνωση»!!

-- 
Dr. Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης, LL. M.
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας
Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ