Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Χρήστος Γιαννακάκης,- Κοινό μέτωπο στο ροδάκινο της Ημαθίας για την άρση των συνεπειών του ρώσικου εμπάργκο

Κοινό μέτωπο στη μάχη της κατάκτησης νέων αγορών συγκροτούν οι οργανώσεις ροδακινοπαραγωγών στην Ημαθία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις από το συνεχόμενο εμπάργκο της Ρωσίας. Όπως δηλώνει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας των Συνεταιρισμών Χρήστος Γιαννακάκης, η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ένα «τεστ αντοχής» για την πορεία του εγχειρήματος. Όπως εξηγεί, το ρώσικο εμπάργκο
συνεχίζεται, ενώ η Ουκρανία δεν είναι πλέον σοβαρός πελάτης, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που συνεχίζουν να την ταλανίζουν και στο πλαίσιο αυτό «έγινε αντιληπτή από όλους, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει το εγχείρημα της συγκρότησης κοινού μετώπου».

Αρχής γενομένης από φέτος θα ξεκινήσει η κοινή εμπορία σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ κάποιων ξένων αγορών της Κεντρικής Ευρώπης (Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τσεχία) και σκανδιναβικές. «Η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς τους ίδιους. Οι προοπτικές είναι μεγάλες, αρκεί να επιδείξουμε συνέπεια στις συμφωνίες που έχουμε κάνει, σε επίπεδο παραδόσεων, ποιότητας και όγκου» τονίζει ο κ. Γιαννακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ