Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ HIV/AIDS.

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «HIV και Διεθνή Ταξίδια» θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, μετά από πρόσκληση του «Κέντρου Ζωής» για την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 18.30 στο Κέντρο Ζωής (Εγνατίας 112, Θεσσαλονίκη). Ομιλήτρια θα είναι η Γλυκερία Δαδάκου, ιατρός Δημόσιας Υγείας στη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ειδικός Γενικής Ιατρικής.
Στόχος της συνεργασίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το Κέντρο Ζωής είναι η ενημέρωση των ανθρώπων με HIV/AIDS οι οποίοι θεωρούνται ειδική ομάδα ταξιδιωτών, η ενημέρωση του στενού περιβάλλοντός τους αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού κύκλου για τη διαφύλαξη της υγείας τους με τη λήψη των κατάλληλων προληπτικών μέτρων (π.χ εμβόλια, οδηγίες για τροφιμογενή νοσήματα κ.λπ.), πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι ανάλογα με τη χώρα προορισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ