Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Βράβευση από τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, των αθλητών της Ημαθίας που έφεραν μετάλλια από τους Χειμερινούς Αγώνες των Special Olympics στην Αυστρία.



Παρουσία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου των Special Olympics Ελλάδος κ. Διονύση Κοδέλλα, των περιφερειακών συμβούλων κας. Καρατζιούλα και κ. Τεληγιαννίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας βράβευσε  το πρωί της Τετάρτης 26ης Απριλίου τους αθλητές της περιφερειακής μας ενότητας που έφεραν διακρίσεις από τους Χειμερινούς
Αγώνες των Special Olympics, οι οποίοι διεξήχθησαν στην Αυστρία τον περασμένο Μάρτιο, καθώς και τους προπονητές του. Οι αθλητές που βραβεύθηκαν ήταν ο Δημήτρης Γιαρένης, ο Θόδωρος Ήλκος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Τουλίκας, που διακρίθηκαν στο σκι δρόμων αντοχής, καθώς και οι συναθλητές τους στο αλπικό σκι, Απόστολος Γκόβας, Δημήτρης Δάνογλου, Χρυσοβαλάντης Μπουτζώνας, Νεόφυτος Πορφύρης και Σωτήρης Τσατσάνης.
Επίσης βραβεύθηκαν οι προπονητές κα Καλλιόπη Ανδρεάδου, κ. Αλκιβιάδης Γραμματικόπουλος, κ. Ανδρέα Γραμματικόπουλος και   κα. Μαρία Κοντονή για την μέγιστη συμβολή τους στον προπονητικό και υποστηρικτικό τομέα των αθλητών μας.
στη 
βράβευση συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας , δια της αντιπροέδρου της 
κας Ντίνα και του γραμματέα κ. Παπαοικονόμου, οι οποίοι και έδωσαν στους 
αθλητές και τους προπονητές αναμνηστικά διπλώματα. Ο κ. αντιπεριφερειάρχης δώρισε στον πρόεδρο των Special Olympics Ελλάδος ένα βιβλίο με την ιστορία των Αιγών και αντίγραφο της Σάρισας και της Μακεδονικής Ασπίδας, ενώ δέχθηκε από τον κ. Κοδέλλα ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με την φωτογραφία της ελληνικής αποστολής.

Ακολουθεί η προσφώνηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη.


« Αξιότιμε πρόεδρε του διοικητικού συμβουλίου των  Special Olympics Ελλάδας κ. Διονύση Κοδέλλα από τους αγώνες, Αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή για την Περιφερειακή  μας Ενότητα και για μένα προσωπικά να βραβεύουμε σήμερα  τους αθλητές , αλλά και τους προπονητές του, που δόξασαν την Ημαθία στους  ενδέκατους   Παγκόσμιους  Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics  που διεξήχθησαν στην Αυστρία, τον περασμένο μήνα.
Αυτοί  οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μας, ο Δημήτρης Γιαρένης, ο Θόδωρος Ήλκος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Τουλίκας, που διακρίθηκαν στο σκι δρόμων αντοχής , καθώς και οι συναθλητές του στο αλπικό σκι Απόστολος Γκόβας, Δημήτρης Δάνογλου, Χρυσοβαλάντης Μπουτζώνας, Νεόφυτος Πορφύρης και Σωτήρης Τσατσάνης,  μας έκαναν περήφανους, προσθέτοντας αθλητική αίγλη ζωής στην Ημαθία, την γη του Μεγίστου των Ελλήνων Αλεξάνδρου, στην Ημαθία του Αποστόλου Παύλου.
Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης τους προπονητές τους ka. Καλλιόπη Ανδρεάδου, κ. Αλκιβιάδη Γραμματικόπουλο, k.Ανδρέα Γραμματικόπουλο και ka. Μαρία Κοντονή για την μέγιστη συμβολή τους στον προπονητικό και υποστηρικτικό τομέα των αθλητών μας.
Ειδικές ευχαριστίες στους γονείς και τις οικογένειες των παιδιών, που τα στηρίζουν σε αυτή την μεγάλη τους προσπάθεια.
Κύριε πρόεδρε,
Εύχομαι ο Θεός να δυναμώνει  το έργο του διοικητικού σας σωματείου και η χώρα μας στο μέλλον να  δώσει τις απαιτούμενες υποδομές σε αυτούς τους σπέσιαλ αθλητές, ώστε να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ