Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ .ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Μνημονιακοί κυβερνητικοί και κοράκια (τραπεζίτες, funds, μεγάλα συμβολαιογραφικά γραφεία και εισπρακτικές εταιρείες) έχουν βάλει στόχο να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς περίπου ύψους 20 δις από τα ήδη υπάρχοντα κόκκινα δάνεια μέχρι το τέλος του 2019.
1) Λαϊκή περιουσία αξίας περίπου 12 δις θα εκπλειστηριάσουν απευθείας οι πολλαπλώς ανακεφαλαιοποιημένες από τα χρήματα του ελληνικού λαού, συστημικές τράπεζες, μέχρι το τέλος
του 2019.
2) Γύρω στα 8 δις κόκκινων δανείων θα πρέπει να έχουν πωληθεί από τις τράπεζες στα αρπακτικά funds μέχρι το τέλος του 2019.
(Τα funds φυσικά θα κερδοσκοπίσουν και θα πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους, μέσω πλειστηριασμών και άλλων μεθόδων, αραπάζοντας επιπλέον χρήματα από τους οφειλέτες).

3) Επιπλέον κοκκινίζουν άλλα 30 δις δανείων τα οποία θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα. Με ολοκληρωμένο πια, μετά το κλείσιμο της β' αξιολόγησης, όλου του θεσμικού πλαισίου των fast track διαδικασιών μέχρι και τον πλειστηριασμό, το κύμα απώλειας λαϊκής περιουσίας θα φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα και θα δημιουργήσει μια κοινωνική κρίση που παρόμοια δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα.
4) Το τσουνάμι πλειστηριασμών θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο και θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τον Αύγουστο του 2017.
5) Αν ο Ελληνικός Λαός δεν αντιδράσει μαζικά, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις που θα ακολουθήσουν τότε η οριστική σκλαβιά και εξαθλίωση θα είναι βέβαιη.
6) Δίνουμε αύριο και κάθε Τετάρτη δυναμικό "παρών" στα Ειρηνοδικεία της χώρας, εκπέμπουμε ηχηρό μήνυμα ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια στην καταλήστευση του ελληνικού λαού και θα δράσουμε "οπουδήποτε χρειαστεί", σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα του Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ