Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ένταση για τους πλειστηριασμούς σε Αθηνα Θεσσαλονικη: Εσύ κάνεις μπότοξ και ο κόσμος χάνει το σπίτι του φωναζαν σε συμβολαιογραφο.Παρανομος πλειστηριασμος στην Θεσσαλονικη καταγγελουν οι Συλλογικοτητες.



Διαμαρτυρόμενοι κινήθηκαν εναντίον συμβολαιογράφων στο Ειρηνοδικείο της Λουκάρεως - Σφοδρή αντίδραση στη Θεσσαλονίκη όταν κατοχυρώθηκε προσφορά για κατάστημα που βγήκε στο σφυρί

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο της οδού Λουκάρεως όπου μέλη συλλογικοτήτων
έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς ακινήτων. Από σήμερα, επιτρέπεται να βγουν στο σφυρί ακίνητα αξίας άνω των 300.000 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των συμβολαιογράφων.

Η ένταση προκλήθηκε όταν μία γυναίκα κινήθηκε προς την πλευρά των διαμαρτυρόμενων φωνάζοντας ότι οι πλειστηριασμοί πρέπει να γίνονται και όλοι πρέπει να πληρώνουν.

Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα «έξω τώρα τα κοράκια» και «Συριζα - Ανελ υπάλληλοι του ευρωκαρτέλ»

Λίγη ώρα μετά κινήθηκαν εναντίον συμβολαιογράφου που έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά δίκτυα υποστηρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι τα έχουν βρει... με τους τραπεζίτες και τα funds.

Ένα μέλος των συλλογικοτήτων φώναζε: «Ντροπή σου. Εσύ κάνεις μπότοξ και οι άνθρωποι χάνουν το σπίτι τους»!

Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Seleo.gr, ματαιώθηκαν 5 πλειστηριασμοί. Όπως κάθε Τετάρτη έτσι και σήμερα μέλη του συντονισμού ενάντια στους πλειστηριασμούς συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο. Να σημειωθεί πως επικράτησε ένταση όταν  μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων αντέδρασαν τη στιγμή που συμβολαιογράφος κατοχύρωσε προσφορά για ένα κατάστημα στη περιοχή του κέντρου, που σύμφωνα με τα μέλη του συντονισμού δεν υπήρχε σχετική ανακήρυξη πλειστηριασμού.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ