Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Η Πατρίδα Βέροιας υποδέχτηκε την Κάρα της Αγ. Παρασκευής (φώτο - βίντεο)

Την Κάρα της Αγίας Παρασκευής, που φυλάσσεται στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου του Αγ. Όρους, υποδέχτηκε η Πατρίδα Βέροιας, στο Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, το απόγευμα του Σαββάτου (27/5). 

Την Κάρα μετέφερε ο Αρχιμ, Φιλόθεος, από τη Μονή Κουτλουμουσίου, και την υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και πλήθος κλήρου και λαού. Στη συνέχεια ο κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό και κήρυξε τον θείο λόγο.

Στην υποδοχή συμμετείχε, επίσης, τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς", ενώ παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι πολιτευτές της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο πρόεδρος της ΤΚ Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος κ.α.

Η Κάρα της Αγ. Παρασκευής θα παραμείνει στην Πατρίδα έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00.

Καθημερινές ακολουθίες: 
7.30 – 10.00 Όρθρος - Λειτουργία 
18.30 – 20.00 Εσπερινός και Παράκληση στην Αγία Παρασκευή, από την Βυζαντινή χορωδία της Ενορίας της Πατρίδος.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από 07:30 το πρωί έως 23:00 το βράδυ - Τηλ. επικοινωνίας 6974280706 (π. Διονύσιος Συρόπουλος).


Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο εφημέριος της Πατρίδας, π. Διονύσιος, αύριο (Κυριακή 28/5) το πρωί, θα τελεστεί στο Ναό της Υπαπαντής Πατρίδος μνημόσυνο για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας και σχετική ομιλία από τον κ. Απόστολο Εμμανουηλίδη.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την υποδοχή της Κάρας και τον Εσπερινό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ