Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ένταση για τους πλειστηριασμούς σε Αθηνα Θεσσαλονίκη Πατρα Στο σφυρι και πρωτες κατοικιες.Κατακλύστηκαν τα Ειρηνοδικεία από μέλη κινημάτων που ματαιωσαν τους πλειστηριασμους.Φωτο-Βιντεο

ΑΘΗΝΑ

Και σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Λουκάρεως δεν πραγματοποιήθηκε κανένας πλειστηριασμός - Τα αίματα άναψαν όταν μια συμβολαιογράφος κατάφερε να μπει σε μια από τις αίθουσες και να καθίσει στα έδρανα 

Για άλλη μια Τετάρτη το Ειρηνοδικείο Αθηνών κατακλύστηκε από πολίτες που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς και απέτρεψαν τις εκποιήσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα.  Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, οπού βρέθηκαν μέλη του Συντονισμού
Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Με πανό στα χέρια και συνθήματα τα μέλη διαφόρων συλλογικοτήτων "σφράγισαν" με την ανθρώπινη αλυσίδα που δημιούργησαν τις δικαστικές αίθουσες στο Ειρηνοδικείο της Λουκάρεως στις οποίες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 16 πλειστηριασμοί εκ των οποίων οκτώ σπιτιών- δυο από αυτά πρώτη κατοικία- και αλλά οκτώ καταστήματα.

Το αίματα άναψαν όταν μια συμβολαιογράφος κατάφερε να τρυπώσει σε μια από τις αίθουσες και να καθίσει στα έδρανα με σκοπό να προχωρήσει πλειστηριασμό με επισπεύδουσα γνωστή εταιρία και οφειλέτη ιδιοκτήτη τεσσάρων καταστημάτων για οφειλές ύψους 820.000 ευρώ.

Όταν η παρουσία της συμβολαιογράφου έγινε αντιληπτή από τους διαδηλωτές, τότε οι περισσότεροι από αυτούς εισήλθαν εντός της αίθουσας και ζήτησαν από τη συμβολαιογράφο να μαζέψει τα έγγραφα της, καθώς όπως της ανακοίνωσαν δεν υπήρχε περίπτωση να πραγματοποιηθεί η εντολή του πελάτη της.









«Ντροπή σου, ντροπή σου» φώναξαν τα μέλη των κινημάτων στη συμβολαιογράφο η οποία αναγκάστηκε να βγει εκτός αίθουσας και με τη συνοδεία των αστυνομικών οδηγήθηκε στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση.
Έτσι και για σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Λουκάρεως δεν πραγματοποιήθηκε κανένας πλειστηριασμός.


ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για τους πλειστηριασμούς

Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να χτυπούν την έδρα του δικστηρίου όταν μια συμβολαιογράφος προσπάθησε να διενεργήσει έναν πλειστηριασμό


Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, οπού βρέθηκαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς για να αποτρέψουν τη διενέργειά τους.

Όπως αναφέρουν μέλη του Συντονισμού, η συμβολαιογράφος προσπάθησε να διενεργήσει έναν πλειστηριασμό, τον οποίο ήθελαν να αποτρέψουν οι ίδιοι. Αυτό προκάλεσε την αντίδρασή τους, με αποτέλεσμα να φωνάζουν συνθήματα και να χτυπούν την έδρα.

Στην αίθουσα του ειρηνοδικείου επικράτησε ένταση και τελικά ο πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε.συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν με πορεία προς την πλατεία Αριστοτέλους όπου αυτήν την ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση των: ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, ΟΛΘ και ΔΕΗ.
ΒΙΝΤΕΟ


Πάτρα: Εμποδίστηκαν συμβολαιογράφοι να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς

Οι συγκεντρωμένοι είχαν μια ήρεμη κουβέντα με τις δύο συμβολαιογράφους οι οποίες  δεν επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα

Φορείς και πολίτες βρήκαν απέναντί τους οι δύο γυναίκες συμβολαιογράφοι που έφτασαν νωρίς σήμερα το απόγευμα στα δικαστήρια της Πάτρας με ειδικές άδειες για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tempo24.gr οι συγκεντρωμένοι που δίνουν εδώ και μήνες αγώνα για να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς, είχαν μια ήρεμη κουβέντα με τις δύο συμβολαιογράφους οι οποίες  δεν επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα  για την διενέργεια των υποθέσεων πλειστηριασμού και αποχώρησαν μετά από λίγο.





Πηγή tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ