Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Γιαννης Παπαγιαννης - ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ; Ο Δήμος Βέροιας μοναδικός στην Ημαθία χωρίς κολυμβητήριο. Άλλο ένα "επιτευγμα" της αιρετής δημοτικής διοίκησης.

Τα οφέλη για την υγεία, την ψυχαγωγία και την άθληση της κοινωνίας μας από τη λειτουργία ενός δημοτικού κολυμβητηρίου είναι πολλά και ποικίλλα. "Ευφυολογήματα" που επιχειρούν εις μάτην να αιτιολογήσουν τα αναιτιολόγητα και να "δικαιολογήσουν" το γιατί ΔΕΝ έχουμε κολυμβητήριο στο Δήμο Βέροιας ακούσαμε και ακούμε από τους αρμόδιους αιρετούς εδώ και
πολύ καιρό, οι οποίοι αδυνατούν να αρθρώσουν σοβαρό πολιτικό λόγο στην γόνιμη και εποικοδομητική κριτική που τους ασκούμε. Στους περισσότερους Δήμους της περιοχής και στους υπόλοιους της Ημαθίας λειτουργούν με επιτυχία κλειστά ή ανοιχτά κολυμβτήρια προς τέρψη των κατοίκων. Εκεί αντί για "δικαιολογίες" οι αιρετοί επέλεεξαν το δρόμο της δημιουργίας. Τη θέση της ανούσιας και αναποτελεσματικής φλυαρίας πήραν οι δυναμικές πρωτοβουλίες, οι πράξεις και τα χειροπιαστά αποτελέσματα. Η σημερινή αιρετή διοίκηση του Δήμου Βέροιας και ο επικεφαλής της που βρίσκεται σε θεση ευθύνης για εβδομο συνεχόμενο έτος οφείλει να απολογηθεί στην κοινωνία του Δήμου Βέροιας και να ζητήσει συγνώμη και για το "επίτευγμα" της μη λειτουργίας κολυμβητηρίου στο Δήμο μας.


Dr. Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης, LL. M.
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας
Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ