Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας - Ευχαριστήριο μήνυμα


Ευχαριστήριο μήνυμα
Η παράσταση της θεατρικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου- 1ου ΓΕΛ Κατερίνης «Ένα πουκάμισο αδειανό» που κέρδισε το βραβείο καλύτερης παράστασης στην 5η Θεατρική Άνοιξη Εφήβων, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαϊου στην κεντρική σκηνή της Μονής Λαζαριστών. Η παράσταση συγκίνησε και απέσπασε ενθουσιώδη χειροκροτήματα και κολακευτικά σχόλια από τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γιάννη Αναστασάκη που ήταν
παρών και παρακολούθησε το έργο με τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, Νίκο Μαυροκεφαλίδη και την υπεύθυνη προγραμματισμού, Κατερίνα Γρηγοριάδου. Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης, ο Σχολικός Σύμβουλος φιλολόγων Πιερίας Αλέξανδρος Νικολαϊδης , η Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής Καλλιόπη Κιοκπάσογλου και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Καλλιόπη Τζουμέρκα – Μπατάλα τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους αλλά και για τα τόσο κολακευτικά σχόλια. Τα παιδιά έζησαν μία ομολογουμένως μοναδική εμπειρία και για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάνοντας μας να ξεχνάμε πως είναι μαθητές και όχι επαγγελματίες ηθοποιοί. Το χειροκρότημα στο τέλος τα έλεγε όλα!
Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές μας για το τόσο καλλιτεχνικά άρτιο αποτέλεσμα. Το έργο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του διημέρου μαθητικού θεάτρου που πραγματοποιείται στη Μονή Λαζαριστών όπου ανεβαίνουν έργα που διακρίθηκαν στην Θεατρική Άνοιξη Εφήβων που διοργάνωσαν τα ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας οδού. Ευχαριστούμε θερμά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Νίκο Μαυροκεφαλίδη για τις αξέχαστες εμπειρίες που χάρισε στα παιδιά μας!

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες
Βατζόλα Βάλια
Κοτσαφτίκη Κατερίνα
Ντουλαπτσή Μαρία
Σαμαρά Ελένη
Χατζηιωαννίδου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ