Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ενημέρωση ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας για τους παιδικούς σταθμούς

Ενημέρωση σχετικά με την ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) προς τις δυνητικά ωφελούμενες γυναίκες – μητέρες  στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2017-2018.

Το Νομικό Πρόσωπο «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και
Προσχολικής Αγωγής Δ. Βέροιας» ενημερώνει ότι  φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το έτος 2017-2018,αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων,εντός του Ιουνίου,έτσι  ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρούν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.
Ενόψει της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.ΤΑ.Α. Α.Ε(www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher)θα πρέπει:
Να  έχουν υποβάλει  την φορολογική τους δήλωση έτους 2016,που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016(από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού φόρου,προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ  και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ