Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ κα ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

``Φίλοι μου, δέχομαι τις τελευταίες μέρες μηνύματα και τηλεφωνήματα για το αν θα απαντήσω στο δελτίο τύπου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο μεταξύ άλλων με προτρέπει να παραιτηθώ από την θέση της πρόεδρου του εμπορικού συλλόγου, δεν είμαι δειλή και είμαι και λαλίστατη αλλά σε ποιους να δώσω απάντηση;; Ποιοι είναι πίσω από το κείμενο;; Δεν έχουν ονοματεπώνυμο;; Τι
επαγγελματική ιδιότητα έχουν;; Είναι μέλη του εμπορικού συλλόγου;; Ας κατεβάσουν τις μάσκες και ας έρθουν να με αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο για να πάρουν με επιχειρήματα τις ανάλογες απαντήσεις. Η αγωγή μου και η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να απαντάω χυδαία, αόριστα και με υπονοούμενα.
Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Βέροιας΄΄

Αυτή είναι η απάντηση μέσω facebook και όχι μέσω του τύπου (όπως κανονικά πρέπει να απαντούν οι θεσμοί) της λαλίστατης προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας, στα ερωτήματα που θέσαμε. Ψάχνει να βρει σε ποιους να το στείλει. Το κείμενο δεν έχει καμία υπογραφή κα Τσιπουρίδου; Θα πρέπει να υπάρχει ονοματεπώνυμο, να είναι μέλη του εμπορικού συλλόγου κλπ. Μάλιστα, καλή η υπεκφυγή κα Πρόεδρε, αλλά δεν …πιάνει. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και κάθε άλλο κόμμα έχει τμήματα που λειτουργούν και δεν είναι ονομαστικά. Την απάντησή σας, αν δεν γνωρίζετε την δίνεται μέσω του τύπου.
Εμείς θέσαμε κάποια ερωτήματα και καλά θα κάνετε να ακούσετε τους φίλους που σας προτρέπουν να απαντήσετε, αλλιώς θεωρείτε ότι φοράτε…. μάσκες και …. δειλιάζετε.
Τα ερωτήματα είναι ξεκάθαρα, καμία χυδαιότητα, δεν βρίσαμε κανένα, ούτε αόριστο ήταν , ούτε υπήρχαν υπονοούμενα. Έγιναν, ΝΑΙ ή ΟΧΙ όσα περιγράφουμε στο δελτίο μας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Για να γνωρίζουμε τι λέμε και τι κάνουμε. Τώρα αν θέλουν κάποιοι φίλοι σας να συζητήσουμε τα οικονομικά μεγάθη, θα τους καλέσουμε σε εκδήλωσή μας να το συζητήσουμε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ Ν.Ε.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ