Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Απαράδεκτη σύλληψη του Δημοσιογραφου ειδικου γραμματεα της ΕΣΗΕΑ Γ Φιλιππάκη για ανάρτηση στο Facebook κατά του Γιάννη Στουρνάρα.Δειτε τι εγραψε.. Κύμα οι διώξεις κατά πολιτών για αναρτήσεις τους στο Facebook.μετα απο αναφορα του Κεντρικου Τραπεζιτη.

Ο Γιώργος Φιλιππάκης συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έπειτα από την ανάρτηση που έκανε στο Facebook, κατά του Γιάννη Στουρνάρα.
«Μόλις με συνέλαβαν», έγραψε ο κ. Φιλιππάκης στον λογαριασμό του
στο Facebook τα ξημερώματα της Κυριακής. Από το μεσημέρι του Σαββάτου είχε δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στην ανάρτηση που είχε κάνει ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ.
Σε αυτή, αναφερόταν στην επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, η οποία κατέληγε «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».
Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι χαρακτήριζαν πρωτοφανήαστήριχτη και αυταρχική τη σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη, αλλά και το κύμα διώξεων που, κατά πληροφορίες, έχει ξεκινήσει κατά πολιτών για αναρτήσεις τους στο Facebook.
Κύκλοι της ΛΑ.Ε και ευρύτερα δυνάμεις και προσωπικότητες της Αριστεράς και του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου ζητούν την άμεση απελευθέρωση του Γιώργου Φιλιππάκη και το σταμάτημα των κάθε μορφής αυθαίρετων διώξεων για τοποθετήσεις στο Διαδίκτυο σε σχέση με την υπόθεση Παπαδήμου.
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας παρέδωσε στον Νίκο Τόσκα τα ονόματα και τα στοιχεία χρηστών των social media, που καταφέρθηκαν εναντίον του με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, στον απόηχο της επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρέδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προχωρήσουν μετά από έρευνα οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα.
Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη το Σάββατο στις 3:18 μ.μ.
«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας. Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση. Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν. Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη. Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ