Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Δ.Τ Το περίπτερο της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2017 τίμησαν με την παρουσία τους σημαίνοντα πρόσωπα του πολιτικού κόσμου

Δ.Τ
Το περίπτερο της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2017 τίμησαν με την παρουσία τους σημαίνοντα πρόσωπα του πολιτικού κόσμου. Τις μέρες της έκθεσης ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Δημήτρης Χαμπίδης υποδέχτηκε μεταξύ άλλων τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου. Στη συνάντηση ο υπουργός τόνισε, ακόμα μία φορά, τον σημαντικό
ρόλο της Κ.Α.Θ. Α.Ε. στην τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς πλέον το 40% των διακινούμενων ποσοτήτων της αφορούν σε εξαγωγές. Παράλληλα συζητήθηκε το θέμα της παράνομης διακίνησης προϊόντων του κλάδου.
Το περίπτερο της Κεντρικής Αγοράς επισκέφθηκε επίσης ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας (φωτογραφία), υπεύθυνος για τα μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα. Ο υφυπουργός ενδιαφέρθηκε για την πορεία των εργασιών που θα μετατρέψουν σταδιακά την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης σε επιχειρηματικό πάρκο, ένα σύγχρονο agrologistic και ανανέωσαν τη συνάντησή τους για τη Δευτέρα στο γραφείο του υφυπουργού.

Τέλος, ο τ. αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το “πιο ιδιαίτερο περίπτερο της έκθεσης”, όπως είπε. Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είναι φίλος και γνώστης της Κεντρικής Αγοράς και της σημασίας των διαδικασιών ελέγχου που εφαρμόζει, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τελικούς καταναλωτές ενώ παράλληλα αναφέρθηκε, και αυτός, στην ανάγκη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και του πρωτογενούς τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ