Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Εντοπίστηκε και συνεληφθη στην Ημαθία ο 70χρονος δράστης της φριχτης δολοφονιας σε βάρος του 57χρονου που βρέθηκε αγρια μαχαιρωμενος στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιωτιδας.

Εξιχνιάστηκε μόλις μετά από 10 ημέρες η ανθρωποκτονία σε βάρος του 57χρονου που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου από περαστικό, άγρια δολοφονημένος σε αλσύλλιο στο ύψος του «Λεβέντη» στον Άγιο Κωνσταντίνο και σε χώρο προσωρινής στάθμευσης.
Το θύμα έφερε 15 μαχαιριές με μεγάλο μαχαίρι σε όλη την κοιλιακή χώρα και την πλάτη, κυριολεκτικά καταστρέφοντας ζωτικά όργανα, ενώ έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, πιθανόν από ξυλοδαρμό και τραύματα συμπίεσης στο κρανίο και στον θώρακα, αφού στην συνέχεια ο δράστης
τον πάτησε και με το αυτοκίνητο του θύματος, με το οποίο και διέφυγε.
Το αυτοκίνητό του δεν εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Γλυφάδα όπου έμενε και έτσι από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν την εικόνα ότι ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο του θύματος, ενώ σύντομα περιήλθε πληροφορία στην κατοχή τους, ότι θύμα και δράστης έφαγαν μαζί το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο στον Άγιο Κωνσταντίνο. Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός το θύμα, βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο εξετάστηκε ενδελεχώς.
Τελικά, χθες εντοπίστηκε στην Ημαθία ο 70χρονος δράστης να οδηγεί το αυτοκίνητο του θύματος, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Λαμίας, όπου επί ώρες προσποιούταν τον ανήξερο, μέχρι που ομολόγησε τις πράξεις του.
Ο 70χρονος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί για απάτες και στην κατοχή του βρέθηκαν 4 διαβατήρια... Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, οι δύο άντρες ήταν γνωστοί και ο 57χρονος του πρότεινε να τον πάει εκείνος στην Θεσσαλονίκη που ήθελε να μεταβεί ο δράστης από την Χαλκίδα όπου διέμενε προσωρινά, για να βρει δουλειά. Γι αυτό το ταξίδι όμως το θύμα, σύμφωνα πάντα με τον δράστη, του ζήτησε 500 ευρώ, κάτι που δέχτηκε.
Σύμφωνα με τις περιγραφές του, το θύμα τον παρέλαβε με το αυτοκίνητό του από την Χαλκίδα και συνέχισαν το ταξίδι τους. Όταν έφτασαν στον Άγιο Κωνσταντίνο σταμάτησαν για φαγητό και φεύγοντας από εκεί το θύμα έκανε δεξιά στον δρόμο στο ύψος του Λεβέντη και σταμάτησε το αυτοκίνητο στο προσωρινό χώρο στάθμευσης, ζητώντας από τον 70χρονο όλο το ποσό μπροστά, αλλιώς θα τον άφηνε εκεί.
Τότε σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου, τσακώθηκαν άγρια, το θύμα του πέταξε τις αποσκευές του έξω και ήρθαν στα χέρια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το θύμα του επιτέθηκε πρώτος με μαχαίρι που πήρε από το αυτοκίνητο και εκείνος τον αφόπλισε και τον σκότωσε με αυτό, μαχαιρώνοντας τον τουλάχιστον 15 φορές! Μάλιστα για το γεγονός ότι τον είχε πατήσει και με το αυτοκίνητο, ισχυρίστηκε ότι πάνω στον πανικό του για να φύγει, δεν το κατάλαβε και τον πάτησε... Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λαμίας, ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης

 http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ