Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς - Προσήχθη συμβολαιογράφος.Απετρεψαν πλειστηριασμο φτωχου Λαρισαιου μαγαζατορα στην Λαρισα.Επεισοδια και στην Θεσσαλονικη.Φωτο-Βιντεο

ΑΘΗΝΑ

Ένας από τους συγκεντρωμένους υποστήριξε ότι γυναίκα συμβολαιογράφος τον έσπρωξε βίαια και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε τη σύλληψή της- Διαμαρτυρόμενοι ισχυρίσθηκαν ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού διεξαγόταν ηλεκτρονικά 

Ένταση επικράτησε και σήμερα Τέταρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όταν μέλη των  κινημάτων που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς ήρθαν σε αντιπαράθεση με συμβολαιογράφους.

Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες  που βρισκόντουσαν στον χώρο του Ειρηνοδικείου Αθηνών για  να
δηλώσουν την αντίθεσή τους στους πλειστηριασμούς βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους συμβολαιογράφους οι οποίοι κάθονταν σε ένα χώρο κοντά στο κυλικείο.

Εκεί ένας διαδηλωτής φώναξε ότι οι συμβολαιογράφοι πραγματοποιούν τον πλειστηριασμό ηλεκτρονικά από το κυλικείο και αμέσως επικράτησε ένταση με τους διαμαρτυρόμενους  να διώχνουν έξω από το κτήριο τους συμβολαιογράφους.

Την ώρα που οι συμβολαιογράφοι επιχειρούσαν να απομακρυνθούν για να επιστρέψει η ηρεμία,  ένας από τους διαμαρτυρόμενους κατήγγειλε ότι μια συμβολαιογράφος τον έσπρωξε βίαια και αμέσως τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Η κ. Κωνστατνοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μαζί με μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ζήτησαν την σύλληψη της συμβολαιογράφου για βιαιοπραγία κάτι που έγινε από τους αστυνομικούς. Η συμβολαιογράφος προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα μες τους διαδηλωτές, μεταξύ των 25 πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, οι 15 αφορούσαν σπίτια, πρώτες κατοικίες, ενώ οι υπόλοιποι αφορούσαν επιχειρήσεις.


 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Επεισόδια κατά την εξέλιξη της προβλεπόμενης διαδικασίας για τους πλειστηριασμούς ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.
Τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα οι διαμαρτυρόμενοι να φτάσουν στην έδρα και μάλιστα να ανέβουν  επάνω με σκοπό να σταματήσουν την διαδικασία των πλειστηριασμών. Σε μία από τις τρεις αίθουσες οι διαματυρόμενοι ανέβηκαν στην έδρα.  Τα μέλη  του συντονισμού ενάντια στους πλειστηριασμούς έδιωξαν με την βία τους συμβολαιογράφους. Επένεβησαν οι αστυνομικοί και προκλήθηκε μεγάλη ένταση, με φωνές και σπρωξιές.
Δείτε τα βίντεο του seleo:

 ΛΑΡΙΣΑ
Eιρηνοδικείο Λάρισας
αλληλέγγυοι δίνουν δυναμικά το παρόν σε φτωχό Λαρισαίο που του βγάζουν το μαγαζί του στο πλειστηριασμό
οι συμβολαιογράφοι δε μπήκαν στήν αίθουσα
η αλληλεγγύη είναι τό όπλο μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ