Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ Β ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

Συνάδελφοι αγρότες, αγρότισσες,
Την ώρα που η κυβέρνηση έχει φορτώσει στις πλάτες των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, αλλά και των άλλων λαϊκών νοικοκυριών τα βάρη της οικονομικής κρίσης με τα
μέτρα και του 4ου μνημονίου, που προστίθενται στα προηγούμενα, επιδίδεται σε μια σειρά εκδηλώσεων εντυπωσιασμού – κάλπικου ενδιαφέροντος για τις «προοπτικές» ανάπτυξης και καινοτομίας.
Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας! Για ποια «ανάπτυξη» μιλάμε και ποιος θα ωφεληθεί από αυτήν, όταν οι μικρομεσαίοι αγρότες στενάζουν από την αντιαγροτική πολιτική, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις εξευτελιστικές τιμές, τις απλήρωτες παραγωγές και αποζημιώσεις, τα χαράτσια, τις εισφορές, τα αγροτικά εφόδια, το πετρέλαιο και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα χωράφια τους;
Ο Αγροτικός Σύλλογος καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να «υποδεχτούμε» αγωνιστικά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης το Σάββατο 17/6, 7:00μμ στην Ελιά στη Βέροια.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ