Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Αυτη ειναι η επιστολη-εξώδικη διαμαρτυρία της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας κατά του Οργανισμού Γεωργικών Ελληνικών Ασφαλίσεων-ΕΛΓΑ.

Εξώδικη διαμαρτυρία της  Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας κατά του Οργανισμού Γεωργικών Ελληνικών Ασφαλίσεων:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Της Κοινοπραξίας με την επωνυμία «KΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ» η οποία εδρεύει στην Βέροια και εκπροσωπείται  νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Χρήστο Γιαννακάκη του Παναγιώτη κάτοικο Βεροίας .
ΚΑΤΑ
Του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ»  το οποίο εδρεύει στην Αθήνα ,Μεσογείων 45,και εκπροσωπείται νόμιμα από την Διευθύντρια του καταστήματος Βεροίας.
Κοινοποιούμενη προς τον Διοικητή του ΕΛΓΑ 
ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε  με την υπ’αριθ.157502 Κ.Υ.Α των υπουργών Οικονομικών - Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ-με αριθμό 1668/27-7-2011, εγκρίθηκε ο Κανονισμός Ασφάλισης  φυτικής παραγωγής του ΕΛΓΑ  .
Με βάση την απόφαση αυτή καθορίστηκαν  μεταξύ άλλων ,οι κίνδυνοι και τα αντικείμενα ασφάλισης  που καλύπτει ο ΕΛ.ΓΑ .Στην συνέχεια με το άρθρο 2 της ίδιας παραπάνω απόφασης ορίζεται  ότι «στην υποχρεωτική ασφάλιση του ΕΛ.ΓΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ