Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Απ. Εμμανουηλίδης: Πνεύμονας της οικονομίας της Ημαθίας οι ροδακινοπαραγωγοί αγρότες"

Δύο μήνες μετά από μία περιπέτεια που είχε στην υγεία του, που τον ανάγκασε να απέχει από τα κοινά (πολιτικά και επιχειρηματικά), ο πολιτευτής της ΝΔ και γνωστός ταξιδιωτικός πράκτορας Απόστολος Εμμανουηλίδης είχε τις προηγούμενες ημέρες σειρά επαφών με φορείς της αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης, αλλά και απλούς αγρότες. 

Φυσικά, στο επίκεντρο των επαφών του ήταν το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει εσχάτως με τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή και ειδικά στο ροδάκινο, αλλά και η εν γένει πορεία των αγροτικών προϊόντων της Ημαθίας.

Έτσι, ο κ. Εμμανουηλίδης είχε συναντήσεις - επαφές με το Α.Σ. Αλιάκμων (όπου είναι και ο ίδιος συνέταιρος) και τον πρόεδρό του Βασίλη Γαλάνη, με τον διευθυντή της ΑΛ.Μ.ΜΕ. Πέτρο Αλαγκιοζίδη, τον πρόεδρο του Α.Σ. Μέσης Ιορδάνη Κυρατλίδη, τον πρόεδρο του Α.Σ. Νάουσας Κώστα Ταμπακιάρη, με τον πρόεδρο της "χρυσής" (καθότι βραβεύτηκε για εξαγωγική της δραστηριότητα από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) Venus Αντώνη Μακροβίτη, αλλά και με μεμονωμένους αγρότες και μέλη αγροτικών συλλόγων της Ημαθίας. Επίσης, στο πλαίσιο της ενασχόλησής του με τα αγροτικά θέματα, ήταν παρών στην σύσκεψη ομάδων παραγωγών και αγροτικών συλλόγων που έγινε τη Δευτέρα (31/7) στη Βέροια.

Σχολιάζοντας τις επαφές που έκανε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, δήλωσε: "Οι αγρότες και ειδικά οι παραγωγοί του ροδακίνου είναι οι μπροστάρηδες της παραγωγικής διαδικασίας και της Ανάπτυξης. Ιδιαίτερα για την Ημαθία, είναι ο πνεύμονας της οικονομίας".

Με τους Βασίλη Γαλάνη (αριστερά) και Πέτρο Αλαγκιοζίδη (κέντρο)

Με τον Ιορδάνη Κυρατλίδη

Με τον Κώστα Ταμπακιάρη

Με τον Αντώνη Μαρκοβίτη

Στην σύσκεψη για τα αγροτικά προβλήματα, στο ΑΙΓΕΣ

πρωτη δημοσιευση http://www.inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ